fbpx

Split jedva čeka Severinu!

SeverinaIako to možda ni sama neće priznati, sigurno je da će Severina s posebnim emocijama nastupiti u svom gradu 6. prosinca 2013. u Spaladium Areni. Baš kao što se Severina veseli nastupu u svom gradu tako se i Splićani raduju Severininom nastupu i već je danas rasprodano više od 50 posto kapaciteta Spaladium Arene.
Nakon Rijeke, Skoplja, Beograda, Zagreba i Varaždina, Split je nova destinacija gdje će Severina predstaviti svoju glazbenu bajku i sigurno još jednom oduševiti glazbeno – scenskim nastupom i turnejom ‘Dobrodošao u klub‘ koja je rasprodala sve dvorane u kojima je Severina nastupala.
– Prodaja ulaznica za Severinin koncert je nevjerojatna. Od svih koncerata u Spaladium Areni, a pamte se koncerti Gibonnija, Balaševića, Rozge, Merlina, ovo je najbolja prodaja. Prema interesu moglo bi se razmišljati i o drugom koncertu što bi za Split bila nevjerojatna priča. No, takva odluka je u rukama Severininog menadžmenta, a čini nam se da bi već idući tjedan dvorana mogla biti rasprodana. Ponosni smo što će Spaladium Arena u novi život krenuti s još jednim spektaklom i iznimno nam je drago da je Severina bila strpljiva i pričekala da Spaladium dođe ponovo u funkciju. Ovo je stvarno nevjerojatno zanimanje – rekao je Renco Posinković, direktor Spaladium Arene.
Prodaja ulaznica za Severinin koncert iznenadila je i same organizatore pa je tako u samo nekoliko dana dvorana gotovo rasprodana pa se čak razmišlja i o drugom koncertu.
– Severina nakon Spaladium Arene nastupa u Ljubljani, a svi termini do kraja godine su već davno popunjeni pa ne razmišljamo o dodatnom terminu za Split –  rekao je Severinin menadžer Tomislav Petrović.