fbpx

Splitski stand-up komičari osvajaju metropolu!

Zagreb…

Stand-up komičari SplickeScene u Kazalište Vidra donose novi show!

Dalmatinska stand-up comedy večerNakon što su prošlog mjeseca najbolji splitski komičari, okupljeni u kolektivu SplickaScena, napunili kazalište Vidra, vraćaju se ponovno, ali ovaj put očekuje nas potpuno drugačiji show.
Njihovo listopadsko gostovanje je bilo raznoliko tematski i oduševilo je zagrebačku publiku, no sada donose nešto novo. Tematski show „Mi muškarci, vi žene“, koji je na rasporedu u četvrtak 14. studenog u 20 sati u Kazalištu Vidra opisuju ovako:
Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ante Travizi i Ivica Lazaneo.
Ako već niste gledali njihov nastup ili možda jeste, a želite se prisjetiti i zagrijati za nadolazeće gostovanje, možete na YouTube-u pogledati njihov comedy special “Stand-up po splicki”.
Oni kojima četvrtak ne odgovara ili jednostavno ne dođu do ulaznica za show u Vidri, Splićane mogu pogledati u petak 15. studenog u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete u 20 sati. Tamo ova otkačena ekipa izvodi show „Dalmatinska stand-up comedy večer“ koji garantira sat i pol smijeha do suza!
Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo, bilo u Vidri ili Sesvetama!

Foto: Press