fbpx

Robert Sever: Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad

Kolekcija Kristina…

Sjajna kampanja kao uvod u Severovu reviju na jubilarnom BIPA FASHION.HR-u

Robert Sever– Brand koji postoji već 16 godina radim uvijek s puno ljubavi strasti i velikog poštovanja prema ženama. Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom, a kako već dugo razmišljam o muškoj estetici odlučio sam kolekciju začiniti i muškim kombinacijama, a riječ je o odjeći koju i sam vrlo rado nosim i koju osobno preferiram – od inspiracije jeansom 90-ih, preko vojničkih kaputa, jednostavnih košulja i sportskih majici –  otkriva Robert Sever koji mali dio svoje nove modne priče predstavlja novom kampanjom.
Jedna od iščekivanijih revija na BIPA FASHION.HR-u svakako je revija dizajnera Roberta Severa poznatog po svom istančanom pristupu ženskom odijevanju. Rafinirano, elegantno, jako chic i ženstveno, ali prije svega samosvjesno – to je stil koji njeguje muza Roberta Severa. Ona je strastvena u svemu što radi, ona je emancipirana i ona modu koristi kao izraz svojeg karaktera. Takva je nova kolekcija koju će publika imati priliku vidjeti prvog dana BIPA FASHION.HR-a, a za koju je Robert Sever odlučio premijerno prije piste snimiti fantastičnu kampanju koja evocira duh nekih prošlih vremena i zaboravljenog “visokog društva” u kojem je odijevanje bilo odraz stava. Na samostalnoj reviji pod pokroviteljstvom beauty branda Noelle, Robert Sever predstavit će 60 odjevnih kombinacija u sklopu nove kolekcije koju je nazvao Kristina.
Robert SeverKolekcija od pregršt dnevnih kombinacija s čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj. Dizajner prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama. Odjeća prepoznata kao romantična, chic poslastica koja ispunjava potrebe moderne žene i muškarca i ove je sezone nastavak ideje koju poznati dizajner ima o tome kako suvremeni ljudi izgledaju, a dosljedan je ostao i u osmišljavanju imena kolekcija. Robert SeverKako su sve RS kolekcije inspirirane stvarnim ženama i nakon što je prošle zime bila jedno od zaštitnih lica kampanje, ovo jesensko – zimsko izdanje Severovih modnih majstorija dobilo je ime po njegovoj prijateljici Kristini Bangouri.
Stvaranje kreacija koje su postale must have ulične mode te traženje inspiracije u prijateljicama i klijenticama tajne su uspjeha poznatog dizajnera, koji će se publici predstaviti u sklopu 25.sezone BIPA FASHION.HR-a, 24. listopada. U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u sklopu jubilarnog izdanja, koji traje od 24. do 28. listopada u četiri će modna dana nastupiti i ostala poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Luka, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Foto: Press – Marko Grubišić