fbpx

Vanja Rupena za Mariposa!

Mariposa by Kristina Bradač…

Vanja RupenaUpravo u Vanji, Kristina je pronašla pravo utjelovljenje Mariposa djevojke koja na individualan način priča viziju svake pojedine torbe. Tako se Vanja Rupena našla se u nekoliko različitih priča i uz pomoć Mariposa torbi ispričala jedinstvenu modnu igru.
Nakon godina provedenih u modnom svijetu ispred i iza kamere, iskorak u dizajnersku sferu Kristine Bradač logičan je slijed njenog  promišljanja i iskustva koje je stjecala u modnim krugovima stoga ni ne čudi ova modna priča u kojoj je Kristina u ulozi dizajnerice.
MariposaDizajn je Kristinina ljubav od najranijeg djetinjstva i ta ljubav prisutna je cijeli njen život, stoga bilo je samo pitanje vremena kada će ideja koja u njoj prisutna dugi niz godina zaživjeti. Svoju modnu viziju ona priča kroz torbe, predmet žudnje svake žene. Postoji neka neraskidiva i neobjašnjiva veza između žene i torbe stoga slijedeći svoj vlastiti modni instinkt dizajnira torbe koje će sve žene poželjeti imati ove sezone. Dizajn njenih torbi nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu.
U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013./14. Kristina će ponuditi pet modela torbi u 5 različitih boja i jedan novčanik. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100% kože i proizvode se u Hrvatskoj. Koloristički prevladavaju zemljane boje poput boje pijeska, smeđe, crne a svaku torbu krasi detalj leptira u snažnijim bojama. Upravo u leptirima Vanja Rupenapronašla je svoju neiscrpnu inspiraciju i naziv svog branda. Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje. Mariposa na španjolskom znači leptir i naziv je Kristinina branda.
Svaka torba je individualna i priča svoju priču, u svaku torbu utkane su emocije i ljubav stoga su oni pravi odraz njene estetike i modnog razmišljanja.
Baš poput slobodnog leta leptira, Mariposa torbe namijenjene su samosvjesnim ženama koje rado prihvaćaju modne izazove i ne boje se ekspresije vlastitog modnog stava.

Foto: Šime Eškinja
Make up: Žana Kožul
Hair: Frizerski salon Teuta
Model: Vanja Rupena