fbpx

Zagrebačka proslava Miss Supranational Hrvatske u Mostovima

S priprema…

Finalistice Miss Supranational Hrvatske uživale su u ukusnoj hrani i dobroj glazbi

Miss Supranational Hrvatske

Miss Supranational HrvatskeU zagrebačkom restoranu Mostovi jučer je održan party Miss Supranational Hrvatske. Finalistice Miss Supranational Hrvatske, Direkcija te suradnici uživali su u vrhunskoj hrani i slasticama. U Zagrebu u hotelu Dubai započele su pripreme Miss Supranational Hrvatske. Finalistice iz cijele Hrvatske u Zagrebu će boraviti do 5. lipnja, a zatim autobusom Vincek odlaze u Vodice. Finalni izbor Miss Supranational održava se pod pokroviteljstvom Grada Vodica i Turističke zajednice Vodica, a u suradnji s hotelom Imperial i Olympia Sky hotelom te restoranom Gladne oči.

Miss Supranational Hrvatske

Miss Supranational Hrvatske izabrat će se 6. lipnja na vanjskim bazenima Olympia Sky hotela u Vodicama. Vlasnice licence Miss Supranational Hrvatske, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, kažu da će na ovogodišnjem izboru biti mnogo noviteta. Među njima je svakako parfem i vino Miss Supranational Hrvatske 2018. – Vodice, vinarije Šafran te specijalna kolekcija brenda Mistic Exclusive samo za Miss Supranational Hrvatske – zlatni kupaći kostimi i zlatne haljine za Top 10 ljepotica. U stalnoj suradnji s Miss Supranational Hrvatske su i brend Nina Sposa, kožna galanterija Galko, Prooptika

Miss Supranational Hrvatske

I ove godine cvjetnu scenografiju izradit će MBM vrtni centar i cvjetni dizajner Marko Pollak. Izabrana Miss Supranational predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote u prosincu u Poljskoj.

Foto: Press Miss Supranational Hrvatske – Tomislav Beroš