fbpx

VATRENI NA NOVOJ TV

VATRENI NA NOVOJ TV: ZAPOČINJU KVALIFIKACIJE ZA EURO 2024

Utakmice hrvatske reprezentacije s Walesom 25. ožujka i Turskom 28. ožujka na Novoj TV i gol.hr-u.

Pred Vatrenima je početak europskih kvalifikacija za novo velikonatjecanje – EURO koji će se u ljeto 2024. održati u Njemačkoj, a prve utakmice, s Walesom 25. ožujka te s Turskom 28. ožujka  gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i gol.hr-u.

Uz prijenos utakmica koje započinju u 20:45, Nova TV svojim gledateljima od 20 sati donosi i specijalne studijske emisije, uoči i nakon utakmica. Urednik i voditelj prve emisije bit će Saša Lugonjić, a uz stalnog stručnog komentatora Nove TV, Aljošu Vojnovića, u studiju će biti i bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ.

Drugu emisiju uređivat će i voditi Milan Stjelja, a uz njega i Vojnovića bit će i Stjepan Tomas – još jedan bivši Vatreni koji je ostavio duboki trag u turskom nogometu.

– Iznimno smo zadovoljni činjenicom da će Jurica Vranješ i Stjepan Tomas gostovati u našim emisijama i svojim stručnim opservacijama ponuditi dodanu vrijednost našim gledateljima. Vranješ je komentator britkog jezika, koji se ne libi vrlo otvoreno govoriti o situacijama koje vidi i primjećuje na terenu. Stjepan Tomas vjerojatno je najjača poveznica hrvatskog i turskog nogometa – poručio je urednik nogometnih projekata na Novoj TV, Saša Lugonjić.

Komentator prve utakmice u Splitu bit će Milan Stjelja, a prve reakcije izbornika Dalića i igrača gledateljima će donijeti Stipe Antonijević. Utakmicu s Turskom u Bursi komentirat će Saša Lugonjić, a za razgovore s akterima dvoboja bit će zadužen Marko Šepat.

Izabranici Zlatka Dalića smješteni su u skupinu s Walesom, Turskom, Armenijom i Latvijom, a dvije najbolje reprezentacije izborit će plasman na EURO.

– U toj zemlji je kao igrač i trener proveo 10 godina i za njega nema nepoznanica kad je u pitanju turski nogomet. Svi oni koji su se zabrinuli gdje je Robert Jarni, mogu odahnuti. Naš stalni stručni komentator u ožujku je odsutan zbog izborničkih obaveza u U-17 reprezentaciji, ali nam se vraća za Final Four lige nacija – zaključio je Saša Lugonjić.

Ne propustite pratiti utakmice Hrvatska – Wales 25. ožujka te Hrvatska – Turska 28. ožujka od 20 sati na Novoj TV!

Za više informacija o nadolazećim susretima možete posjetiti službenu stranicu Nova tv-a te njihov Instagram, Facebook, Twitter. Najbitnije novosti o Vatrenima možete pronaći i na  portalu!

Vizual: Press – Nova TV/Petra Galijašević