fbpx

Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan

Lud, zbunjen, normalan

Obožavatelji i vjerni pratitelji hit humoristične serije Lud, zbunjen, normalan imaju priliku od ovog tjedna omiljene Fazlinoviće pratiti u novim nastavcima svakodnevno, od ponedjeljka do petka, od 20.15 sati, na Novoj TV.

Lud

Da je klinička slika kod osebujnih Fazlinovića redovito iznad svih okvira svjedoče nove zavrzlame i peripetije kod Izeta, Džebre, Damira i drugih likova hit serije. U večerašnjoj epizodi gledatelji imaju priliku pogledati kako to izgleda kada u priču dođe još jedan Fazlinović.

Naime, Kod Izeta dolazi Nihad Fazlinović, sin Izetovog brata Ismeta. Nihad će donijeti loše vijesti. Ismet je bolestan i treba mu 100 000 eura za transplantaciju srca. Izet organizira akciju prikupljanja novca za liječenje. Svi sudjeluju u akciji, ali zaboravljaju da je i Nihad Fazlinović. Gledatelji imaju priliku pogledati u novom nastavku i kako to izgleda kada se dogodi masovno trovanje piletinom u restoranima.

Porijeklo piletine je, naravno, od Samira. Damir insistira na tradiciji igranja stolnog tenisa sa Džebrom. Džebri se ne igra jer ga je Damir godinama, još kao malo dijete pobjeđivao i onda likovao. Međutim, sada dolazi do obrata, te Džebra počinje pobjeđivati Damira, što ovaj jako teško podnosi.

Uzbudljive humoristične nove nastavke serije Lud, zbunjen, normalan ne propustite od ponedjeljak do petka, od 20.15 na Novoj TV!

Foto: Press