fbpx

Duet regionalnih pop zvijezda: Franka i Sara Jo!

Franka i Sara Jo

Dvije regionalne pop zvijezde – Franka i Sara Jo snimile su glazbeni duet, priču koja nam opisuje što se dogodi kada između dvije snažne i iskrene prijateljice stane – ON!

Sara Jo

Dvije uspješne pop pjevačice, kako na svojoj glazbenoj sceni, tako i regionalno, duet spremaju još od srpnja ove godine, kada je Sara Jo gostovala na Frankinom solo koncertu u Vodicama, kada su pokazale kako savršeno funkcioniraju zajedno:

Sara Jo

– Već dugo imam želju snimiti duet koji odiše ‘ženskom energijom’. Za svoj prvi duet čekala sam savršenu priču i pjesmu! Sara Jo je bila na vrhu liste mojih želja. Na kavi smo shvatile koliko smo slične i kako moramo snimiti pjesmu! Jedan od prvih dogovora bio je da u spotu moramo plesati, što se na kraju i dogodilo! – rekla je Franka kroz osmijeh, a Sara Jo dodaje:

– Još prije nego smo se upoznale, pratile smo karijeru jedna drugoj i čini mi se da su dugo postojale simpatije i poštovanje s obje strane. Prijedlog da radimo zajedno mi se učinilo kao fenomenalna ideja, a gostovanje na Frankinom koncertu u Vodicama bila je potvrda dobrog spoja energija! Ubrzo smo u Bassivity studiju u Beogradu odabrale i pjesmu.

Sara Jo

Odmah smo se složile i među nekoliko pjesama, odlučile se za demo snimku koja je kasnije postala naš zajednički singl – ”On”.

Pjesma pod nazivom “On” obje pjevačice dovodi u sasvim novu glazbenu situaciju u kojoj publici donose moderan pop zvuk inspiriran španjolskim ritmom i ‘mirisom’ flamenka – što kroz glazbu, što kroz video spot.

Priča u režiji Nemanje Novakovića i produkciji NN media pripremala se više od tri mjeseca, a snimana je dva dana u filmskom studiju i na lokacijama u Beogradu. Govori o Njemu, koji vrlo lako može stati između dvije prijateljice, a tko pobjeđuje – doznajemo u video spotu!

Za snimanje u studiju, tjedan dana je građen filmski set, s dvije sobe u kojima se odvija dio zanimljive priče.

– Spot nikako nemojte shvatiti ozbiljno! Šalili smo se da nas najviše zanima kako će muškarac redatelj vidjeti ovu priču! I dobili smo njegov zanimljiv, satirični prikaz kako se riješiti frajera koji vas ne zaslužuje. Naravno, to funkcionira samo u zamišljenom, filmskom svijetu – rekla je Franka.

Na produkciji pjesme radili su Luka Jovanović Luxonee i Bojana Vunturisevic, dok je prateće vokale snimala naša Darija Hodnik. Svi koji su čuli pjesmu, ostali su ugodno iznenađeni zanimljivim pop zvukom i sigurni da nas čeka vruća glazbena zima uz Franku i Saru Jo!

Foto: Press
Video: