fbpx

Tin Jedvaj: Znamo koliko vrijedimo i to moramo pokazati u subotu

Rijeka…

Svaku sam utakmicu na terenu po 90 minuta i razvijam se, kaže Tin Jedvaj

Reprezentativni branič Tin Jedvaj igrat će vrlo važnu ulogu u planovima izbornika Zlatka Dalića za utakmicu sa Slovacima na Rujevici, u susretu koji nudi Vatrenima priliku potvrditi plasman na Europsko prvenstvo.
– Kada sam u reprezentaciji, želim pomoći kako god mogu i igrat ću na poziciji na kojoj me izbornik najviše treba. U svakom ću slučaju dati sve od sebe. Svi smo u dobrom stanju i jedva čekamo utakmicu. Znamo koliko vrijedimo, koliko možemo i to moramo pokazati u subotu. Hamšik je sigurno najiskusniji među Slovacima, imaju dobra krila i vezni red, a Škriniar igra odlično u Interu. Pobjeda 4:0 iz naše prve utakmice ne treba biti mjerilo, ali mi smo Hrvatska, bolji smo i kvalitetniji – rekao je Tin Jedvaj.
– Priča se mnogo o pritisku, no mi ćemo ući u utakmicu kao da je prva u kvalifikacijama, a ne zadnja. Idemo po pobjedu koja bi nam donijela plasman na Europsko prvenstvo. Imamo više vremena nego inače za pripreme, ne obaziremo se na kišu i nećemo tražiti nikakva opravdanja. U Augsburgu sam dobio kontinuitet, stalno igram ono što najbolje znam, poziciju stopera. Svaku sam utakmicu na terenu po 90 minuta i razvijam se – zaključio je Tin Jedvaj.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez