fbpx

VIDEO: Žena za utjehu spojila rock i slavonsku tamburu!

Teška industrija & Slavonia band

Nevjerojatna energija koju sam u tom trenutku osjetio bila je dovoljna da ostvari ovu ideju

Žena za utjehu

– Ovo je bila meni osobno najdraža suradnja do sada! Moj najdraži bend, tamburaši i redatelj u jednom! S pjesmom sam više no zadovoljna i iskreno se nadam da će naši fanovi, kao i fanovi Slavonia banda, prepoznati ovaj predivan spoj tambure i rocka – rekla je mlada frontmenica Teške industrije Lea Mijatović.
Neobičan spoj rocka i tamburaškog izričaja zasigurno je jedan od zanimljivijih glazbenih kombinacija, a realiziran je upravo u novoj pjesmi Teške industrije i Slavonia banda. Novom pjesmom ‘Žena za utjehu’, ova dva renomirana benda, svojoj publici donose pravo glazbeno iznenađenje!
Glazbu pjesme ‘Žena za utjehu‘ potpisuje Boris Đurđević, dok mu se u aranžiranju pridružio gitarist Teške industrije, Vedad Hadžiavdić. Pjesmu je, finalno tekstom, upotpunila Valerija Đurđević.
– Od samog početka mi se ova ideja jako svidjela budući da Branko ima jaku karizmu, a Lea snažan i prekrasan glas koji može sve iznijeti zaista sve emocije… Što se same pjesme tiče, ona je u originalu bila napisana samo za Slavonia band, a potom sam je prilagodila i dodala stihove za duet. Sve ostalo je povijest – rekla je Valerija.
Početna ideja za ovako neobičan spoj potaknuta je dolaskom ‘vođe’ Teške industrije, Ivice Propadala, na jedan od koncerata Slavonia banda, što je u njemu probudilo neočekivan osjećaj za spajanje zvuka tambure njegovom već utemeljenom rock izričaju.
– Odlazak na koncert Slavonia banda uvjerio me kako se ova suradnja mora dogoditi! Nevjerojatna energija koju sam u tom trenutku osjetio bila je dovoljna da ostvari ovu ideju i, evo nas tu! Svi smo sretni ishodom i mislimo kako je pjesma u potpunosti uspjela – rekao je Ivica.
Za video izdanje pjesme pobrinuo se priznati hrvatski video redatelj Darko Drinovac.
Članovi Slavonia banda ovom pjesmom ujedno najavljuju i svoj novi album na kojem, uz kolegu i dugogodišnjeg suradnika Borisa Đurđevića, se marljivo radi, a čiji izlazak možemo očekivati krajem ove godine. Do tada, svi članovi ovog najpoznatijeg tamburaškog sastava poručuju svim slušateljima:
‘Uživajte u ovoj jedinstvenoj suradnji Teške industrije i Slavonia banda!J’

Foto: Press
Video: [vsw id=”SwyOQS9c5mY” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]