fbpx

Slavko Sobin: Imam tremu jer sam u Zagrebu igrao samo dječje predstave

Veliko uzbuđenje…

Bračni (s)provod igra 11. ožujka u zagrebačkoj Vidri. Predstava je za sve koji su bili u braku, koji će biti u braku, koji se žele vjenčati, ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se vjenčati

Lana Blaće, Slavko Sobin– Imam tremu i nadam se da je to tek početak druženja sa zagrebačkom kazališnom publikom. Obišao sam pola Hrvatske, ali u Zagrebu sam zapravo igrao samo dječje predstave – otkrio je glumac Slavko Sobin za portal Scena.hr. Predstava Bračni (s)provod zagrebačkog Aplauz Teatra 11. ožujka igra u zagrebačkoj Vidri. Režiju potpisuje Ivan Đuričić, a igraju Lana Blaće i Slavko Sobin. Predstava je gostovala u Splitu, Hvaru i Umagu, a reakcije publike su uvijek bile odlične. Sad je predstava stigla i u Zagreb. Slavko i Lana ne kriju uzbuđenje.
– Publika svih uzrasta reagira i sudjeluje u predstavi jer se svatko u nekom trenutku prepozna. U Umagu je bilo urnebesno, publika je aplauzom zaustavljala predstavu. Zanimljivo je pratiti kako publika diše s likovima – ispričala je Lana za portal Scena.hr.

Lana Blaće, Slavko Sobin
O predstavi…
Bračni (s)provod idealna je predstava za sve koji su ikad bili u braku, koji će biti u braku, koji se žele vjenčati, ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se vjenčati, kojima su govorili da se trebaju vjenčati, koji znaju nekoga tko je u braku, ili nekoga tko se želi vjenčati, ili je bio u braku, ili bi se Lana Blaće, Slavko Sobintrebao vjenčati, ili znaju nekoga tko se ne bi trebao vjenčati, za svakoga tko ima roditelje koji su u braku, roditelje koji su bili u braku, roditelje koji ne bi trebali biti u braku i za sve ostale. Sean i Amy su tipičan mladi par koji živi zajedno. Rade, vole se i imaju zajedničke ciljeve u životu. Manje-više. Nakon gotovo tri godine veze Amy se želi udati, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje! Odlučili su razriješiti pitanje braka jednom zauvijek. Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice. Sean će je pokušati odgovoriti. Amy će ga pokušati nagovoriti. Hoće li prekinuti? Hoće li nastaviti kao do sada? Ili će prošetati do oltara?

Foto: Lana Blaće i Slavko Sobin priv. album