fbpx

Slavko Sobin: Žungula već poznajem u dušu!

Crno-bijeli svijet…

Jučer je HRT predstavio novu sezonu serije ‘Crno-bijeli svijet’

Slavko SobinPrva epizoda započinje s fotografom Žungulom koji je na odsluženju vojnoga roka na uzavrelome Kosovu. Žungula igra Slavko Sobin.
– Ovo je prvi put da snimam drugu sezonu neke serije, pa sam bio potpuno opušten, znam Žungula već u dušu – našalio se Sobin. Vršitelj dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniša Kovačić rekao je kako jesenska programska shema nije mogla bolje započeti.

Slavko Sobin

– Nakon jako dobrih reakcija gledatelja, drago mi je da možemo najaviti novih 12 epizoda serije ‘Crno-bijeli svijet‘. I tako zapravo obilježiti novu jesensku programsku shemu. To je kronika jednog vremena i nadamo se da će naši gledatelji uživati u seriji – naglasio je Kovačić za portal Scena.hr. Na HRT-u dodaju da će publika i ove sezone imati prigodu vidjeti zagrebačka legendarna generacijska okupljališta, novinske redakcije i koncertne prostore 80-ih godina, a kroz seriju se provlači glazba Filma, Haustora, Idola, Aerodroma, Novih fosila te drugih sastava i solista s rock-scene i pop-scene tog vremena.
Crno bijeli svijetI u ovoj sezoni glumit će više od stotinu glumaca, a postavu predvode Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una), Elizabeta Kukić (Dunja) i Sara Stanić (Marina). U drugoj sezoni Crno-bijeloga svijeta nastupit će i Ljubiša Samardžić, Goran Navojec, Nikša Butijer, Enes Vejzović, Silvio Vovk, Goran Grgić, Nera Stipičević, Vladimir Posavec Tušek, Iva Babić, Doris Šarić Kukuljica i drugih.

Foto: Scena.hr