fbpx

Slavko Sobin i Lana Blaće u Bračnom (s)provodu!

Judin Teatar…

Slavko Sobin, Lana BlaćeOvaj vikend 24. i 25. listopada 2015. godine, s početkom u 21,00 sat, u klubu Judino drvo u Kopilici, u sklopu programa Judinog Teatra, gostuje predstava Bračni (s)provod zagrebačkog Aplauz Teatra. Komedija nastala prema tekstu Matta Morilla, u režiji Ivana Đuričića, u kojoj igraju Lana Blaće i Slavko Sobin, koji se ovom predstavom vraća pred splitsku publiku nakon izbivanja zbog snimanja više domaćih i stranih TV serija. Morillov tekst pruža mogućnosti za glumačke bravure na kojima je redatelj Ivan Đuričić i inzistirao te omogućio glumcima da nam na sceni uspješno pokažu i one strane svog glumačkog umijeća koje inače nemaju prilike tako često pokazati.
Slavko SobinSean i Amy su tipičan mladi par koji živi zajedno. Rade, vole se i imaju zajedničke ciljeve u životu. Manje-više. Nakon gotovo tri godine veze Amy se želi udati, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje!!! Odlučili su razriješiti pitanje braka jednom zauvijek. Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice. Sean će je pokušati odgovoriti. Amy će ga pokušati nagovoriti. Hoće li prekinuti? Hoće li nastaviti kao do sada? Ili će prošetati do oltara?
Bračni (s)provod idealna je predstava za sve koji su ikad bili u braku, koji će biti u braku, koji se žele vjenčati, ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se vjenčati, kojima su govorili da se trebaju vjenčati, koji znaju nekoga tko je u braku, ili nekoga tko se želi vjenčati, ili je bio u braku, ili bi se trebao vjenčati, ili znaju nekoga tko se ne bi trebao vjenčati, za svakoga tko ima roditelje koji su u braku, roditelje koji su bili u braku, roditelje koji ne bi trebali biti u braku i za sve ostale.
Ovom predstavom nastavlja se kazališna priča u klubu Judino Drvo, a Judin Teatar možda zaživi i kao nova kazališna scena u Splitu. Ulaznice po cijeni od 50,00 kn mogu se kupiti u klubu Judino drvo i u restoranu DeBelly na Morpurgovoj poljani. U cijenu ulaznice uključen je i ulaz na večernji program Judinog drva. Na after partyju u subotu nakon predstave na programu je ‘Treća bambusova osveta w/sensini’.

Foto: Press