Slavko Sobin: Dođite na predstavu Bračni (s)provod!
By Gordana Malašić Lazić On 14 svi., 2015 At 04:17 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Tema je brak…

Bit veze je ljubav i poštovanje. To može trajati cijeli život, ali i ne mora, kaže glumac

Slavko Sobin, Lana BlaćeSlavko Sobin i Lana Blaće glume u fantastičnoj predstavi Aplauz teatra, ‘Bračni (s)provod‘. Središte priče ove komedije je brak. Ona želi brak, a on ne… Slavko kaže kako je cijeli život okružen ljudima koji imaju lijepe brakove, no smatra da brak nije preduvjet da bi ljudi bili sretni.
– Bit veze je ljubav i poštovanje. To može trajati cijeli život, ali i ne mora – kazao je Sobin za portal Scena.hr. Slavko uživa u svojoj ulozi te poručuje čitateljima da dođu na predstavu jer će se dobro zabaviti. Predstava ‘Bračni (s)provod’ igra u kazalištu Komedija u Zagrebu 17. i 18. svibnja u 19. 30 sati te u Splitu 23. svibnja u 20.00 sati.
Autorski tim predstave je – redatelj predstave Ivan Đuričić, scenograf Marko Juraga, rekvizita i dekoracija Martina Večerić te inspicijent Ena Subotić.

Slavka ćemo gledati i u novoj seriji ‘Patrola na cesti‘. Slavko u seriji igra Franu koji krši zakon, a što dovodi i do raspada njegovog braka. A tu je težak i kompliciran odnos sa starijim bratom koji je policajac.

Foto: Press

comment closed