U novoj seriji Nataša Janjić i Slavko Sobin su u braku
By Gordana Malašić Lazić On 9 tra., 2015 At 05:10 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

HRT…

U srijedu je počelo snimanje igrane serije ‘Patrola na cesti’

Nataša Janjić– Serija ‘Patrola na cesti‘ snimat će se na različitim lokacijama u Vrgorcu i njegovoj okolici te u Splitu, Mostaru i Zagrebu. Predviđeno je da snimanje traje iduća četiri tjedna na lokacijama u Vrgorcu, Splitu i Mostaru, a zatim se ekipa seli u Zagreb gdje će snimanje potrajati do početka lipnja – najavio je urednik serije Mislav Brumec.
U srijedu, 1. travnja počelo je snimanje petodijelne igrane serije ‘Patrola na cesti’ redatelja Zvonimira Jurića koju za HRT snima producentska kuća ‘Kinorama’.
Serija se snima po scenariju Jurice Pavičića i Zvonimira Jurića nastalom prema motivima istoimene pripovijetke Jurice Pavičića.

O seriji…

Nataša JanjićU središtu je priče odnos dvojice braće, starijeg Josipa kojeg glumi Krešimir Mikić te mlađeg Frane kojeg glumi Slavko Sobin. Zaplet počinje kada se stariji brat Josip, neoženjeni veteran Domovinskog rata i zagrebački policajac, nakon majčine smrti vraća u rodni gradić kako bi se brinuo za ostarjelog oca Jakova (Mate Gulin). Njegov mlađi brat Frane se nikada nije ni selio iz njihovog rodnog gradića u Dalmatinskoj Zagori. Oženjen je Marom (Nataša Janjić) s kojom ima kćer tinejdžericu, a vlasnik je kafića kojeg za njega vodi prijateljica Anita (Daria Lorenci). No stvari se počinju komplicirati jer vođenje kafića nije Franin jedini izvor prihoda. On se istovremeno bavi švercom duhana i alkohola iz obližnje Hercegovine, a dolazak brata počinje utjecati na dobro uhodani ilegalni posao…  Gledatelji HTV-a seriju mogu očekivati na programu ove jeseni.

Foto: Press HRT, Scena.hr

comment closed