Komedija Dalibora Matanića ‘Majstori’ na malim ekranima!
Piše: redakcija On 2 tra., 2015 At 10:51 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

HRT…

MajstoriNa Prvom programu Hrvatske televizije u nedjelju u večernjem terminu možete gledati hvaljenu komediju Dalibora MatanićaMajstori‘. Duhoviti zaplet o ljubavnim zgodama i nezgodama kućanice Keke dobro je prihvatila hrvatska kino publika, a ‘Majstori’ su bili odabrani i za ‘grand opening’ jubilarnog 60. Pula Film Festivala.
U središtu priče je virtuozna domaćica Keka koja pati zbog letargije u koju je ušao njezin brak s željezničarom Bajom. Situacija se Areta Ćurkovićpočinje komplicirati kada se Keki mahnito počne udvarati majstor za popravke Ilija. On pak svojom nespretnošću izaziva pravu ‘apokalipsu” i smijeh gdje god se pojavi. Nakon što suprug Baja napokon shvati Ilijine namjere i nakon što joj demoliraju cijelu kuću svojim nespretnim obračunima, Keka odluči napustiti obojicu muškaraca te odlazi na put tamo gdje je jedino donekle osjetila sreću – u malo primorsko mjesto gdje su ona i Baja bili na bračnom putovanju…
No, niti tu ne prestaju Kekine ljubavne nevolje, jer i tamo zapne za oko iskusnom udvaraču.
U glavnim su ulogama ove zanimljive komedije Areta Ćurković, Nikša Butijer, Goran Bogdan, Bojan Navojec i Krešimir Mikić.
Kako će se razriješiti Kekine ljubavne zavrzlame doznat ćete ove nedjelje na Prvom programu HTV-a u 20 sati kada nastupaju ‘Majstori‘.

Foto: Press

comment closed