fbpx

Goran Bogdan: Kroz uloge dobro upoznaješ sebe!

Premijera filma…

Bogdan za portal Scena.hr o filmu ‘Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa’

Goran Bogdan– Svaka uloga me navodi na promišljanja. Ne možeš se baviti glumom, a da te uloga ne dotakne, da ne polaziš od sebe. U sebi pronalazimo poveznice iz svoje prošlosti. Tako da uloga uvijek traži propitivanje, a što je dobro jer te održava svježim, živim… Nekad zna biti bolno, ali pozitivno bolno. Na taj način dobro upoznaš sebe, teže si je lagati, moraš biti iskreniji prema sebi – otkrio je Goran Bogdan za portal Scena.hr. Jučer je u Zagrebu bila premijera filma ‘Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa‘, crnogorskog redatelja Nikole Vukčevića. Osim Bogdana, u filmu glume velika imena – Emir Hadžihafizbegović, Momčilo Otašević i Nebojša Glogovac. Goran Bogdan je film opisao kao jednu toplu i emotivnu životnu priču.
– To je priča odrastanju, starim ljubavima, novim ljubavima, o gubitku nevinosti, o osveti, o povratku obitelji… – kazao je poznati glumac. Mladi glumac Momčilo Otašević kaže kako Momčilo Otaševićmu je drago što je bio dio ove glumačke ekipe.
– Rado se sjetim rada na ovom filmu. Glumačka ekipa bila je fenomenalna, radila je kao tim. A kad smo  od umora ‘popadali’, redatelj Nikola nas je vratio u život čokoladom – otkrio je Otašević za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr