fbpx

Ivana Kindl: Remix singla Divovi ljubavi

Ivana Kindl predstavlja:

– Nakon što je plesna pjesma “Divovi ljubavi” prošle godine osvojila radijske postaje i publiku, drago mi je da izlazi sada u remixiranom ruhu. Za sve one kojima fali plesanje po klubovima, morat će se zbog trenutne situacije zadovoljiti plesanjem po dnevnom boravku – rekla je Ivana Kindl.

Ivana Kindl

Sredinom prošle godine Ivana Kindl, jedna od naših najboljih vokalistica, predstavila je disco-funk poslasticu “Divovi ljubavi”, kojom je osvojila domaći radijski eter. Ovom prilikom pjesma je dobila novo glazbeno ruho – osječki producent Miroslav Breber, koji djeluje pod imenom be.m1RO kreirao je remix pjesme “Divovi ljubavi”!

– Slučajno sam čuo Ivaninu pjesmu Divovi ljubavi, koja mi se na prvu svidjela kao mogućnost obrade s elementima elektronske glazbe. Isprva nisam očekivao podršku, no ugodno sam se iznenadio Ivaninom brzom odazivu, koja je nevjerojatno susretljiva! – otkrio je be.m1RO, osječki producent koji se nakon višegodišnje pauze vraća na domaću glazbenu scenu.

Podsjećamo, singl i videospot “Divovi ljubavi” objavljen je u srpnju prošle godine te je proveo više od deset tjedana na HR Top 40 listi. Pjesma je inspirirana božicama ljubavi iz raznih mitologija, a autorski je potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj, zaslužan i za produkciju. Za izvrstan animirani videospot zaslužan je Porinom nagrađeni redatelj Dalibor Barić.

Novopredstavljeni remix pjesme je od danas dostupan u radijskom eteru te putem YouTube kanala Ivane Kindl.

Foto: Press – Marko Horvat