fbpx

Zlatko Kranjčar: Ovo je stimulans za Salzburg

Maksimir…

– Znali smo da će biti teško i da će Split igrati zatvoreno. Kad je Split krenuo prema naprijed pokazali su svoju vrijednost. Došli bi do boljeg rezultata da su ranije tako krenuli. Ipak, mi smo imali veći posjed lopte i dominirali smo – rekao je Zlatko Kranjčar na konferenciji za medije.
GNK Dinamo i RNK Split jučer su otvorili šesto kolo HNL-a na stadionu Maksimir, a pogotkom Antolića u 62. minuti utakmice Dinamo je došao do tri boda. Trener Dinama Zlatko Kranjčar na teren je poslao praktički B momčad jer Dinamo idući tjedan očekuje gostovanje kod Salzburga u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka.

Zlatko Kranjčar

– Odmorili smo određene igrače, ali vidjeli smo jako dobre igrače na terenu – rekao je trener o momčadi koja je igrala protiv Splita. Imali smo sjajnog Šempera, ponovno su tu bili Antolić s kvalitetnim pristupom igri i kreativni Ćorić. Machado je pokazao što sve može i da je u dobrom stanju nakon ozljede koljena. Roga nismo odmorili jer nam je bio potreban u ovoj utakmici, a ima dosta do uzvrata da se on može osvježiti. Zadovoljan sam njegovim učinkom. Pozitivno gledam na ovu utakmicu i mislim da je ovo stimulans za Salzburg – zaključio je Kranjčar.

Foto: Press arhiva