fbpx

Goran Navojec: U filmu sam preispitao odnos prema bratu!

Za portal Scena.hr…

Goran i Bojan Navojec braća su i u filmu ‘Život je truba’, redatelja Antonija Nuića

Goran Navojec– Meni i bratu rad na ovom filmu je dobrodošao da preispitamo što smo sve jedan drugom u životu napravili, na koji način, jesmo li se dovoljno poštovali. Tako da je ovaj film poslužio kao jedna psihijatrijska ordinacija – rekao je uz osmijeh Goran Navojec za portal Scena.hr te šaljivo dodaje:
– Moj brat je autokrat. Ja sam imao sreću da sam malo stariji, da je obratno ja ne bih sunca ugledao. Goran i Bojan Navojec braća su i Život je truba, Goran i Bojan Navojecu filmu ‘Život je truba‘, redatelja Antonija Nuića.
Goran kaže da će se publika pronaći u ovom filmu jer je to obiteljska priča.
– Mislim da će publika biti jako sretna s ovim filmom jer je to film o njima. Film bez ispaljenih metaka, bez ubojstava, bez političkih pretenzija, jedan u principu neuobičajen film za ove prostore. Film govori o obitelji, osnovnoj ćeliji sistema – objasnio je Goran. Uz Bojana i Gorana, u filmu igraju i Filip ŠovagovićIva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo, Goran Navojec, Filip Križan, Ksenija Marinković te  Filip Šovagović.
– Bilo mi je super na snimanju filma. To su stvarno bile kolege svih generacija, žene su bile genijalne, frajeri su uvijek bili za akciju i volio bih da se to ponovi – naglasio je Šovagović za portal Scena.hr.

Foto: Prisk