fbpx

Filip Šovagović: Ja sam kombinacija medvjeda i divlje mačke

Kulinarski show…

Filip ŠovagovićKad je genijalni Filip Šovagović vidio namirnice koje su se nalazile u Kutiji iznenađenja sinula mu je ideja: napravit će sendvič! No ne bilo kakav, već sendvič od svinjskog lungića, senfa, majoneze, poriluka, celera, jaja, jabuke i još puno toga. Maštoviti je glumac nakon svoje avanture s Lino Ladom još jednom dokazao da ovakve zamisli ne mogu baš svakome pasti na pamet. Ipak, za razliku od slatkog namaza kojim je nasmijao, ali ne i oduševio žiri, njegov se gurmanski sendvič pokazao kao pravi as iz rukava.
– Da sam ja znao da će on raditi sendvič, napravio bih ja pitu. Još neku goru glupost, da ga zeznem – komentirao je Ranko Zidarić. I Nives je priznala da se nikad ne bi sjetila raditi jelo koje je odabrao Filip.
– Veselim se noževima – priznao je Šovagović na početku kuhanja te ispričao priču o Ranku koji je ranije sakupljao upravo ova kulinarska pomagala. Rankova misija u ovoj epizodi bila je što više dekoncentrirati Filipa.
Nakon današnjih jela Galvagno nije imao što puno za komentirati jer su se svi svojski trudili, a zbog originalnosti prezentacije i jednog jakog kompleksnog načina razmišljanja o jelu žiri je odlučio da je pobjednički tanjur upravo – Filipov.

Foto: Press