U čast Oliveru Dragojeviću: Nina Badrić, Vanna, Jacques Houdek…
By redakcija On 7 stu., 2018 At 10:31 AM | Categorized As Glazba, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Treća sezona…

Posebna emisija A-strana u čast Oliveru Dragojeviću

Oliver Dragojević– Svatko od nas mogao bi ispričati svoju priču s Oliverom, punu smijeha, suza, ljubavi. U ovoj emisiji svoju priču o njemu ispričali su njegovi glazbeni prijatelji, prisjetivši se zajedničkih trenutaka, suradnji, veselja i lakoće koje je prenio u glazbu. Volio je sve glazbene žanrove, okupljao je vrsne glazbenike s kojima je dijelio istu strast i potvrdio kako su najveći uvijek najjednostavniji. Ljepota glasa, glazbe ili Oliveru Dragojevićuduše i sve ono što čujemo u ‘Molitvi za Magdalenu’, ‘Romanci’, ‘Nocturnu’, ‘Dišperadunu’ i mnogim drugim pjesmama bit će vječna veza Olivera i nas – poručuju s HRT-a.
Hrvatska radiotelevizija najavljuje novu, treću sezonu popularne glazbene emisije ‘A strana’, koja u subotu, 10. studenoga 2018. godine u terminu u 20.05 sati na svom Prvom program (HRT-HTV1) počinje Oliveru Dragojevićuposebnom emisijom – u čast Oliveru Dragojeviću.
– Njegovi prijatelji: Zorica Kondža, Vanna, Nina Badrić, Tedi Spalato, Hari Rončević, Mladen Badovinac, Ante Gelo, Nikša Bratoš, Elvis Stanić, Matija Dedić, Antonio Serrano, Stjepan Hauser, Dražen Bogdanović, Alan Bjelinski, Marko Tolja, Jacques Houdek, Goran Karan, Toni Cetinski, Damir Urban i Oliverov prateći bend Dupini, Petar Grašo su nas, toplom riječju i svojim izvedbama, na najljepši način odveli u svijet gdje Oliverov galeb kliče ‘Lipo mi je, lipo mi je , moj galebe!’. Stoga ne propustite priliku da se u subotu uz HTV1 i vi još jednom ne prisjetite, uz prve goste nove sezone ‘A-strane’, Oliverovih svevremenskih hitova – pozivaju s HRT-a.

Foto: Press, Scena.hr

comment closed