fbpx

Goran Navojec i Vlado Kalember otkrili svoje najveće ‘gole istine’

Show…

Goran Navojec i Vlado Kalember 24. siječnja u 5.com s Danielom

U ovotjednoj epizodi HRT-ova zabavnog talk showa , u petak 24. siječnja u 21:52 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) gosti Daniele Trbović su naš popularni glumac Goran Navojec i glazbena legenda Vlado Kalember.
Tako je Goran Navojec – kojeg je Daniela najavila ‘kao sjajnog tv i filmskog glumca do kojeg je teško doći jer stalno radi’ – najavio novu tv seriju u 4 nastavka koja se od 3. veljače počinje prikazivati na HTV1, a koju scenaristički potpisuje Joško Lokas. Goran je otkrio i zašto mu je snimanje te serije bilo fizički najzahtjevnije. Prepričao je i svoje dvije „vatrene zgode” iz života, kad su intervenirali i vatrogasci, ali i otkrio je li ikad snimao razodjeven i kako se s tim nosi. Ispričao je i koje je glumce obožavao u djetinjstvu, te koje je ime priželjkivao za svog mlađeg brata Bojana.
A glazbeni veteran Kalember, kojeg je Daniela pak predstavila kao „svirača, pjevača, skladatelja i ljubimca žena”, otkrio je koja je tajna njegova postojanog stasa i glasa, zbog koga je postao glazbenik i što ga je ponukalo da zagospodari pozornicom, te je ispričao kako je na njegovim koncertima intervenirala i hitna pomoć, i što mu je pritom u garderobi rekao liječnik… Bila je to prigoda i da se napokon dozna jesu li članovi Srebrnih krila uistinu snimali albume goli ili je to samo „urbana legenda”, te kakve su spačke radili jedni drugima na dugačkim koncertnim turnejama.
Potom je Goran Navojec uz Geline „prisavske dečke” otpjevao jedan medley hitova Srebrnih krila, a Vlado Kalember svoj stari hit „Dolina našeg sna” i zadnji hit Srebrnih krila „Je li ti žao zbog nas”.

Voditeljica: Daniela Trbović
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press