Monika Sablić: Nova kolekcija je za ženstvene dame!

Studio 54…

Dizajnerica snimila novu modnu kampanju kojom najavljuje i novu kolekciju

Monika Sablić– Inspiraciju sam pronašla u damama 70-ih godina. To je bilo vrijeme glamura, prekrasnih haljina i dobrog stila – rekla je dizajnerica.  Dodaje kako je bila inspirirana poznatom diskotekom ‘Studio 54’  u New Yorku i pjesmom ‘Hot stuff’ Donne Summer. Monika Sablić je snimila novu Monika Sablićmodnu kampanju kojom najavljuje i novu kolekciju. Zaštitno lice kampanje lani je bila Anna Sedokova, a ove godine je Andreja Ćupor. Monika kaže kako je uživala na snimanju. Kampanju je radila s velikim profesionalcima, a među njima je i njezin dobar prijatelj, svjetski poznati fotograf, Jadran Lazić. Dio tima bila je i lijepa Petra Nižetić koja je za kampanju radila styling.
– Prošla kolekcija je bila jako romantična, a Andreja Cuporova kolekcija je jako ženstvena i seksi, a opet ima i romantike. Kolekcija je za prave dame – otkrila je Monika. Naglasak je, kaže dizajnerica, uvijek na dobrom materijalu i kroju pa je svaki komad odjeće jako iskoristiv i nosiv.
– Uvijek biram i tražim najbolje materijale, tako da nema potrebe da mijenjam kvalitetu. To znaju moje klijentice i uvijek mi se vrate. Hvala im zbog toga – istaknula je Monika. Prijateljice, koje su bile u ateljeu dizajnerice, već su rezervirale neke odjevne komade koji su u izradi.
– Ali tek nakon Fashion Weeka očekujem narudžbe. Volim raditi u miru i imati potpunu koncentraciju – zaključila je Monika.

Foto: Press