fbpx

Katarina Prnjak: Moje male morske nezgode!

Ljetovanje…

Navikla sam se na to da sam pehista na odmoru, kazala je bivša Miss Hrvatske

Katarina PrnjakKatarina PrnjakKatarina Prnjak je godišnji odmor provela na Braču i u Jelsi na Hvaru. Bivša Miss Hrvatske uživala je u čistom moru, a kupala se u skrivenim uvalama. Odmor je iskoristila kako bi potpuno odmorila tijelo i duh. Katarina kaže kako na ovom ljetovanju nije niti jednom bila u noćnom provodu.
– Zaista sam se odmorila. A Brač je idealan za takav odmor jer za mene ima posebnu energiju – rekla je lijepa misica. Ali Katarinu nisu zaobišle male morske nezgode koje su misici već postale normalne na godišnjem odmoru.
– Kako ja stalno nešto pričam i ne gledam ispred sebe, prilikom ulaska u more stala sam na morskog ježa. Nije me boljelo, ali nije bilo lijepo za vidjeti. Nisam išla liječniku jer moja bliska prijateljica Meri ima iskustva s time. Tako da je ona bila moja liječnica – Katarina Prnjaksmije se Katarina. No nije to jedina nezgoda.
– Dok sam se jučer vozila na motoru, ubola me osa pa mi je sad ruka natekla. Navikla sam se na to da sam pehista na odmoru – objasnila je ljepotica. Katarini ipak to nije pokvarilo ljetovanje.
– Odmorila sam se i napunila baterije. Sutra se vraćam kući i spremna sam za povratak u realnost – naglasila se Katarina te čitateljima portala Scena.hr poslala pozdrav s ljetovanja.

Foto: Privatni album