fbpx

Endi pojačanje Dream teamu u Tel Avivu!

Dream…

EndiHrvatski Dream team počeo je otkrivati prve detalje vezane uz Rokov nastup na skorašnjem Izboru za pjesmu Eurovizije koje se održava u Izraelu. U jeku priprema, uz Roka i na Hrvatskoj radioteleviziji u posljednje se vrijeme sve češće na plesnim probama mogao vidjeti Endi, punim imenom i prezimenom Endi Schrötter, koji će se pridružiti hrvatskom predstavniku Roku Blaževiću na eurovizijskoj pozornici u Tel Avivu!
– Nastupiti na Eurosongu za svoju domovinu pred 200 milijuna gledatelja za mene predstavlja ostvarenje sna i kruna je moje dosadašnje karijere! S velikim veseljem prihvatio sam poziv HRT-a da kroz plesni nastup prenesem poruku Rokove pjesme, i za mene je to ogroman umjetnički izazov. Ples i glazba ritam su moga života; kroz njih stvaram, sanjam, osjećam, vidim, čujem, uživam, živim život! Raduje me moja uloga na sceni Eurosonga, a kakva će ona biti – neka za sada ostane tajna! U svakom slučaju, autorski tim u suradnji s vrhunskim koreografom Leom Mujićem osmislio je sjajan koncept koji će osvojiti publiku diljem Europe, u to uopće ne sumnjam i jedva čekam odletjeti u Tel Aviv i nastupiti na toj grandioznoj pozornici i eventu koji pruža najviše produkcijske standarde! Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti! – rekao je Endi.
Svoj će eurovizijski debi na najvećoj svjetskoj glazbenoj pozornici Endi doživjeti u ulozi plesača, no ovo mu nije prvo eurovizijsko iskustvo jer je 2017. godine bio članom Jacquesova tima te je sudjelovao u snimanju službenih videospotova za pjesmu ‘My friend’, a osim u glavnom spotu, Endi se pojavio i u videu za remiksirano izdanje Jacquesove eurovizijske uspješnice.

Foto: Press – Damjan Fiket