Zlatko Kranjčar: Publika nam je dala veliki vjetar u leđa!
Piše: redakcija On 27 srp., 2016 At 09:28 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Maksimir…

Trener Dinama Zlatko Kranjčar bio je zadovoljan nakon pobjede 2:0 u prvoj utakmici 3. pretkola

Zlatko Kranjčar– Čestitam igračima na koncentraciji, nismo primili gol i idemo s puno samopouzdanja u uzvrat u Gruziju. Sigurno da možemo biti zadovoljni jer smo odigrali dobru utakmicu i možda možemo žaliti za još kojim golom, ali ispunili smo sve što smo htjeli: dobili smo utakmicu, nismo primili gol i bila je dobra i atraktivna utakmica – rekao je poslije utakmice trener Zlatko Kranjčar.
U prvom susretu trećeg pretkola nogometne Lige prvaka GNK Dinamo je jučer na stadionu Maksimir pred 13.000 gledatelja rezultatom 2:0 pobijedio Dinamo iz Tbilisija. Pogotke za Dinamo postigli su Soudani i Ćorić.
Nakon utakmice trener je posebno pohvalio publiku.
– Nismo ušli kako treba prvih 15 minuta, ali onda nam je publika dala veliki vjetar u leđa, puno im hvala na tome i krasno je igrati uz takvu podršku. Znali smo da su dobri, ali moram priznati da me Tbilisi iznenadio u nekim fazama igre jer su bili na visokoj razini; igrali su puno bolje nego protiv Armenaca. Otvorili su nam oči i moramo biti pravi u uzvratu ako želimo proći – rekao je trener pa dodaje kako je prednost Modrih za prolaz 60-40.
– Treba ‘puhati na hladno’. Tamo nas sigurno čeka teška utakmica – kaže Kranjčar.

Foto: Press

comment closed