Zlatko Kranjčar: Sretan sam što sam opet ovdje!
Piše: redakcija On 24 lip., 2016 At 05:15 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Zlatko Kranjčar– Jako sam sretan što sam opet ovdje! Sigurno da mi je drago što Zoran odlazi u inozemstvo i želim mu puno sreće. Bio sam malo zatečen, ali i počašćen kako se sve razvilo i jako sam sretan što sam dobio poziv i priliku vratiti se u svoj klub. Zoran je imao fantastične rezultate kao trener Dinama i neće ga biti lako zamijeniti. Zahvalio bih upravi kluba što su odabrali mene i siguran sam da znam što Dinamo želi i treba – rekao je novi trener Modrih Zlatko Kranjčar.
Na konferenciji za medije održanoj u petak 24. lipnja, glavni direktor Dinama Tomislav Svetina predstavio je i zaželio dobrodošlicu novom treneru Modrih Zlatku Kranjčaru kao i dosadašnjem voditelju nogometne škole, a od danas novom sportskom direktoru Marijanu Vlaku.
– Velika mi je čast predstaviti našeg novog trenera Zlatka Cicu Kranjčara. U klub nam je stigla ikona i legenda Dinama. Kada se kaže ‘Dinamo’ sigurno je jedna od prvih asocijacija upravo Zlatko Kranjčar, a kada se kaže njegovo ime sigurno ljudima na pamet prvo pada upravo Dinamo. Kranjčar je trener koji je Dinamo prvi puta uveo u Ligu prvaka i trener koji je osvojio prvu duplu krunu – riječi su kojima je glavni direktor najavio novog trenera Dinama koji se potom i sam obratio brojnim predstavnicima medija.
Tko će sve biti u stručnom stožeru trenera Kranjčara?
Zlatko Cico Kranjčar– U mom će stožeru biti sportski direktor i prvi asistent Marijan Vlak, a drugi asistent će mi također biti netko tko već je u Dinamu – Željko Sopić koji dolazi iz Dinamove B momčadi. Što se tiče ostatka stručnog stožera neće biti promjena jer nema niti razloga previše mijenjati. Želimo dodatno nadograditi igru, a pritom i osvajati trofeje te ostati dominantna momčad u Hrvatskoj – kaže Kranjčar.
Kakvo je mišljenje trenera Kranjčara, miljenika navijača, o podršci koju Modri imaju:
– Rezultat i kvaliteta uvjetuju da se publika vrati na tribine. Nemojmo zanemariti činjenicu da je televizija odnijela dosta publike jer ljudi imaju priliku gledati najbolji nogomet u isto vrijeme. Tu je i infrastruktura koja je takva kakva je i ne nudi puni komfor. Ja vjerujem da ću svojim dolaskom animirati i naše navijače da unatoč tome u što većem broju dolaze na utakmice – zaključio je Zlatko Kranjčar.

Foto: Press

comment closed