fbpx

Zoran Mamić: Posljednji događaj koji se dogodio oko moje kćeri je prelio čašu

Zagreb…

Zoran Mamić– Hvala direktoru na lijepim riječima. Svim djelatnicima, suradnicima, igračima, radnoj zajednici, tetama čistačicama, ma svima koji su mi omogućili krasnih 11 godina želim reći veliko hvala. Kao igrač, sportski direktor i trener sam ostvario odlične rezultate i veliko hvala Dinamu na svemu. Od sveg srca želim Cici Kranjčaru da još nadogradi ovaj Dinamo, on je pravi Dinamovac, Zagrepčanin i želim mu sve najbolje. Ponosan sam na sve što sam ostvario i ostvario ovdje – rekao je Zoran Mamić.
Na konferenciji za medije od Dinama se nakon više od deset izuzetno uspješnih godina pozdravio igrač, kapetan, sportski direktor i trener Zoran Mamić kojem se na silnim trofejima i uspjesima u ime kluba zahvalio glavni direktor Modrih Tomislav Svetina.
– Lijepo je vidjeti puno novinara što znači da se događa nešto veliko. Miješaju se osjećaji jer danas završava najuspješniji niz u povijesti Dinama: onaj Zorana Mamića od kojeg se, vjerujem, privremeno rastajemo – rekao je glavni direktor Modrih Tomislav Svetina pa nastavio:
– Za njega je vezano 11 godina dominacije u Hrvatskoj, 11 naslova prvaka, 7 Kupova, 3 Superkupa, 3 Lige prvaka…  Možemo nabrajati unedogled. U ime cijelog kluba, igrača i svih navijača se želim zahvaliti za sve što je napravio i želim mu puno uspjeha i sreće na putu koji ga čeka, a nije lagan. Isto tako mu želim da se jednoga dana vrati u svoj Dinamo.
Na pitanje da ni u jednoj situaciji, a na klupi Dinama ih je bilo, nije bio ovako tužan pred novinarima Zoranu Mamiću su se zasuzile oči:
– Jako mi je teško, ali sam procijenio da je za mene i moju obitelj ovo najbolje rješenje – rekao je trener pa otkrio još jedan detalj:
– Posljednji događaj koji se dogodio oko moje kćeri je prelio čašu i odlučio sam sigurno otići. Zadnja godina je ovdje bila jako teška, ali mi smo to izgurali na odličan način. Ne mislim da ne bih mogao kvalitetno raditi dalje svoj posao, ali za moju obitelj ne bi bilo mira.
Zoran Mamić odlazi u Saudijsku Arabiju gdje će voditi Al Nassr:
– Znam što me tamo čeka. Jedan od najvećih klubova u Aziji, armija navijača, borba za prvo mjesto, jako teški klimatski uvjeti, ali i Cico i drugi naši treneri kao Dalić, Ivaković i ostali koji su radili u tim krajevima su nam sve objasnili i vjerujemo u sebe i da možemo napraviti pravi rezultat – zaključio je Zoran Mamić.

Foto: Press