Melita Fabečić: Moje vjenčanje za milijardera Onyshenka
Piše: Snježana Županović On 7 velj., 2016 At 03:36 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Ekskluzivno samo na Scena.hr…

Melita samo za portal Scena.hr govori kako je započela njezina ljubavna bajka s milijarderom iz Ukrajine te otkriva detalje svog vjenčanja

Melita Fabečić, Aleksandar Onyshenko

Melita Fabečić– Moja lijepa ljubavna priča krenula je ovako – puno sam poslovno putovala, a na jednom od putovanja dobila sam priliku posjetiti konjički centar. S obzirom na to koliko volim konje, tamo sam provela neko vrijeme. Upravo tamo sam i upoznala sada već mog supruga Aleksandra Onyshenka. Spojila nas je ljubav prema konjima. Ljubav nije kliknula odmah na prvu, ali se tijekom naših druženja dogodila. Nakon naših učestalih druženja, prelomilo se nešto u meni i tek tada uopće više nisam dvojila – to je bilo to – otkrila je lijepa Melita Fabečić ekskluzivno za portal Scena.hr kako je upoznala supruga. Bivša misica nedavno se udala za milijardera iz Ukrajine Aleksandra Onyshenka. Misica kaže da ju je Aleksandar osvojio svojim stavom. Melita je samo za portal Scena.hr otkrila i detalje s vjenčanja.
– Vjenčanje je bilo samo kod matičara u Kijevu, a veliko slavlje i vjenčanje pripremamo u proljeće, ali ne znamo još gdje. Melita Fabečić, Aleksandar OnyshenkoOdluku ćemo donijeti naknadno. Ali će biti veliko vjenčanje s puno uzvanika –objasnila je Melita koja je uzela suprugovo prezime.
– Aleksandar me tretira kao kraljicu. Mogu reći da je i to jedan od glavnih razloga koji me privukao kod njega. Način na koji se odnosi prema meni. Pun poštovanja – naglasila je lijepa Melita za portal Scena.hr. Onyshenko je zastupnik u ukrajinskom parlamentu te jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi u Ukrajini i blizak prijatelj s Kličkom.

Foto: Melita Fabečić priv. album

Melita Fabečić, Aleksandar Onyshenko

comment closed