fbpx

Klub za starije osobe Varaždin – zvijezde Supertalenta

Radost treće životne dobi…

Osjećali smo se kao prave zvijezde. Jako smo aktivni i na internetu. Imamo i svoju Facebook stranicu. A ideje za koreografiju pronalazim na YouTubeu, rekla je Milena Klinec za portal Scena.hr

Klub za starije osobe VaraždinNastup Kluba za starije osobe Varaždin – Feniks prošlog vikenda u zagrebačkom kazalištu Kerempuh  na audiciji za showu ‘Supertalent‘ oduševio je publiku.
– Na pozornici smo se osjećali jako lijepo. Bili smo okruženi mladošću i zaista smo uživali. Osjećali smo se kao prave zvijezde – rekla je predsjednica Kluba za starije osobe Varaždin Milena Klinec (69) za portal Scena.hr. Dodaje da je ponosna na sve članove kluba jer su prošli audiciju i raduje se sljedećem nastupu. Klub za starije osobe Varaždin postoji punih 12 godina te ima 120 članova. U Klubu sudjeluje i 35 korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin. Ostali članovi su vanjski umirovljenici iz Varaždina. Klub iza sebe ima brojne nastupe. Osim što pjevaju i plešu, sami šivaju kostime, a predsjednica Milena osmišljava koreografiju.
Klub za starije osobe Varaždin– Jako smo aktivni i na internetu. Imamo i svoju Facebook stranicu. A ideje za koreografiju pronalazim na YouTubeu. Imamo i svoje radionice kojima je cilj popraviti kvalitetu života ljudi treće životne dobi – naglasila je Milena. Razgovarali smo i s Katicom Mikulić (81), članicom Kluba za starije osobe Varaždin- Feniks koja je cijeli život provela u folkloru.
– Sretni smo i zadovoljni što smo nastupili na audiciji showa ‘Supertalent’ – rekla nam je vedra i nasmijana Katica. Kaže da se već marljivo pripremaju za nastavak Supertalenta, a ističe da su puni životne energije. A kako se Katica u mladosti bavila i atletikom, pa i dalje vježba svaki dan, kaže kako ima i dovoljno fizičke kondicije za nastupe.

Foto: Press