fbpx

Nives Ivanković zbog ozljede mora mirovati deset dana!

Veseli se povratku u kazalište

Nives IvankovićGlumica Nives Ivanković prije dva dana je ozlijedila koljeno pa se trenutno odmara, no dobro je raspoložena.
– Igrom slučaja mi se desila mala nezgoda kad sam ujutro u strci išla platiti račune i zapela sam na nogostupu te sam ozlijedila koljeno. Na svu sreću samo sam zaradila pet šavova i prisilno sada odmaram desetak dana da sve zacijeli. Pozdravljam sve svoje kolege i čitatelje Scene – ispričala je Nives za portal Scena.hr. Glumica jedva čeka da se vrati u kazalište jer uživa u svojim ulogama.
– Trenutno su mi u tijeku dvije uspješne premijere na kojima sam radila svaki dan od deset ujutro do 22 sata. Jedna je od Nenni Delmestre ‘Kontra Progresa’, a druga od Saše Broz ‘Libreto‘ u kojoj igram glavnu ulogu. Obje su uloge vrijedne truda jer je uložen veliki rad u njih i presretna sam i prezadovoljna učinjenim – rekla nam je glumica. Izvedba drame ‘Libreto‘, koje su se trebale održati 5. i 6. veljače, Nives Ivankovićotkazane su zbog ozljede glumice. HNK Split od nedjelje 2. veljače na sceni Gradskog kazališta lutaka izvodi ‘Libreto’ Irene Škorić. Drama je nagrađena drugom nagradom na natječaju Marin Držić za 2010. godinu, na scenu ju je postavila redateljica Saša Broz, a uloge tumače Nives Ivanković, Vladimir Posavec Tušek, Ana Franić, Žarko Radić i Andrijana Vicković.

Foto: PR