fbpx

Neno Belan: Čekao sam pravu…

Božićni singlovi:

‘Božićna (A gdje si ti)’ i ‘Christmas Miracle’

Neno Belan– S obzirom na moja tri desetljeća bavljenja glazbom, i ja sam donekle iznenađen što je tek sad došao red na neku prigodnu božićnu stvar. Čekao sam pravu, nisam htio snimiti bilo što, a Tomina pjesma svidjela mi se već u demo fazi. Na kraju smo je snimili na relaciji Split – Rijeka i jako sam zadovoljan kako je ispala – rekao je Neno Belan.
U trideset godina dugoj glazbenoj karijeri Nene Belana, konačno je došlo vrijeme i za prve božićne singlove. Riječ je o pjesmi ‘Božićna (A gdje si ti)’ za koju je tekst i glazbu napisao splitski autor i producent, Tomislav Mrduljaš, te njezinoj engleskoj verziji pod nazivom ‘Christmas Miracle’.
Romantičan ugođaj ovih božićnih pjesama spaja senzibilitet ‘splitske dice’, Mrduljaša i Belana, a ovaj dvojac najavljuje još ovakvih suradnji ubuduće. Podsjećamo, Neno Belan sa svojim Fiumensima priprema veliki koncert ‘Ljubav i moda’ kojim će 27. veljače 2015. godine, u zagrebačkom Domu sportova, obilježiti 30 godina svoje karijere, 30 godina od prvog albuma Đavola ‘Ljubav i moda’ koji je objavljen 1986. godine i 30 godina od prvog koncerta Đavola u legendarnom Kulušiću.
Ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti u sustavu Eventima, u Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci i u Dirty Old Shopu. One najpovoljnije ‘early bird’ po cijeni od 75,00 kuna možete kupiti samo do 31. prosinca 2015., pa svakako požurite jer će nakon nove godine cijena ulaznica biti 95,00 kuna, a na dan koncert 110,00 kuna.

Foto: Press