Putopisno: Afrika: Pogled odozgo – Divlja južna obala
By redakcija On 15 sij., 2019 At 06:50 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Na HRT…

Serija Afrika: Pogled odozgo daje jedinstven uvid u svu raskoš i obilje prirodnog svijeta na afričkom kontinentu

Afrika

AfrikaHrvatska radiotelevizija od petka, 18. siječnja 2019. godine na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 16.45 sati započinje s prikazivanjem fascinantne dokumentarne serije ‘Afrika: pogled odozgo – Divlja južna obala‘.
Serija Afrika: Pogled odozgo u šest epizoda donosi rijetko viđene poglede iz zraka na veličanstvene vodopade, nepregledne sušne Afrikaravnice, crvene dine koje se pružaju unedogled te impresivna afrička krda, a gledatelji HRT-a sve to moći će vidjeti iz jedinstvene perspektive s nekoliko tisuća kilometara visine.
Putovanje Afrikom započinje u šarenom Cape Townu te ide duž Obale kostura do Namibije, zatim kroz Bocvanu, Zambiju i Zimbabve, da bi se na kraju krug ove zračne pustolovine zatvorio na istočnoj obali Južnoafričke Republike.
Serija daje jedinstven uvid u svu raskoš i obilje prirodnog svijeta na afričkom kontinentu, koji skriva mnogo više tajni nego što se sluti, a u ovoj seriji otkriva se iz dosad neviđene perspektive.
Seriju Afrika: Pogled odozgo je odabrala Mira Vočinkić.

Foto: Press

comment closed