fbpx

Lana Obad je u vezi s glazbenikom Danijelom Juričem!

Scena.hr…

Bivšu misicu glazbenik je osvojio dušom i pjesmom, a Lana se pojavila i u njegovom spotu za pjesmu ‘Dobar plan’

Lana Obad, Danijel JuričLana Obad kaže da je već tri godine sretno zaljubljena u glazbenika Danijela Juriča.
– Danijel me osvojio prije svega svojom dušom i pjesmom – rekla je lijepa bivša misica za portal Scena.hr. Lana se pojavljuje i u njegovom spotu za novu pjesmu ‘Dobar plan‘.
– Na snimanju spota bilo je odlično, okupila se dobra ekipa i radili smo vrijedno i dugo u noć da bi na kraju dobili što bolji i kvalitetniji Lana Obad, Danijel Juričvideo. Pjesma ima zanimljivu priču o ljubavi koju je napisao Danijel, a moja je uloga bila djevojke kojoj on pjeva. Odlično sam se snašla jer volim kamere, imam iskustva od ranije. A pjesma je sama po sebi poletna, poziva na ples, pa se nije bilo teško opustiti – ispričala je. Dodaje da vjeruje u Danijela te je sigurna sam da će se i publici svidjeti novi hit. Lana se više ne bavi manekenstvom.
– Tri godine sam radila  kao revizorica u Deloitteu , a nedavno sam prešla u drugu Danijel Juričkompaniju gdje radim kao stručnjak u kontrolingu. Fokusirana sam na posao i na uživanje u slobodnom vremenu – naglasila je Lana za portal Scena.hr.  Danijel kaže da ga je Lana osvojila jer je prirodna i iskrena.
– Pjesmu sam posvetio svima koji vole zabavu, ples, ljubav i svima koji trebaju dobar plan za ovo ljeto – kazao je.

Foto: Press