Igor Mešin voditelj showa ‘Ljepotice i genijalci’
By redakcija On 17 ožu., 2019 At 11:23 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Show…

Kroz uzbudljive zadatke natjecatelje showa ‘Ljepotice i genijalci’ natjecatelje će voditi Igor Mešin

Igor Mešin– Show ‘Ljepotice i genijalci’ novi je format koji će gledatelji zasigurno obožavati i drago mi je da je voditeljska palica pala u moje ruke. Riječ je o slavljenju razlika, upoznavanju samog sebe, iskušenjima i nadilaženju vlastitih granica. Bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će se naši kandidati snaći u raznoraznim situacijama – rekao je Igor Mešin.
Od idućeg tjedna gledatelji Nove TV imat će priliku pratiti novi show ‘Ljepotice i genijalci‘, a kroz uzbudljiva natjecanja u utrci za glavnu nagradu kandidate će voditi poznato televizijsko lice – Igor Mešin.
Već u prvoj epizodi ovog zabavnog showa, gledatelji će upoznati kandidate, ali i doznati tko će koga izabrati kao svog partnera, odnosno partnericu. Natjecatelji će morati pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ako izbjegnu eliminacije. Zadaci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama. Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova “žirija”, odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, i kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija.
Zabavne avanture ljepotica i genijalaca pratite od ponedjeljka do srijede od 22.30 sati na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed