Oduševljen Šnajder: Nives Celzijus je izuzetno pametna osoba
By redakcija On 2 pro., 2016 At 11:21 AM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Ekskluzivno…

Meni je bila čast biti s njom u društvu. Razgovarali smo o svemu. O gospođici Nives mislim sve najbolje. Ono što mogu reći, a što sam shvatio tijekom druženja s njom, da je ona izuzetno pametna i moram iskreno reći da me iznenadila svojim razmišljanjima i svojim stavovima, naglasio je intendant Hrvatskog narodnog kazališta  u Osijeku

Nives Celzijus

Božidar Šnajder, Nives CelzijusNakon što je portal Scena.hr 25. studenog objavio da Hrvatsko narodno kazalište Osijek želi atraktivnu pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus u drami ‘Vitez slavonske ravni’, jučer je intendant kazališta Božidar Šnajder potvrdio da je Nives prihvatila ponudu da odigra ulogu pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austro-ugarskog cara.
– Potvrđujem da će u prvoj ovosezonskoj dramskoj premijeri Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku ‘Vitez slavonske ravni’, književnice Marije Jurić Zagorke, sudjelovati, pored cjelokupnog dramskog ansambla HNK, i dvoje gostiju, i to gospođa Nives Celzijus u ulozi pjevačice na dvoru grofa Pejačevića te glumac Kazališta u Virovitici Draško Zidar u ulozi grofa Pejačevića – potvrdio je intendant Božidar Šnajder za portal Scena.hr. Podsjetimo, redatelj predstave Dražen Ferenčina je ekskluzivno za portal Scena.hr kazao kako mu je bila velika želja da Nives Celzijus bude u ulozi pjevačice.
Nives Celzijus– Pozvao sam Nives da otpjeva jednu pjesmu u drami ‘Vitez slavonske ravni’  i to mi je želja – otkrio je Ferenčina prošlog tjedna za portal Scena.hr. Lijepa Nives Celzijus bila je na dodjeli Nagrade hrvatskog glumišta u društvu intendanta HNK Osijek Božidara Šnajdera. A  s intendantom HNK Osijek o lijepoj Nives Celzijus razgovarali smo drugi dan te je Šnajder ekskluzivno za portal Scena.hr otkrio svoje dojmove.
– Naravno da je plijenila poglede jer je ona medijska osoba. Meni je bila čast biti s njom u društvu. Razgovarali smo o svemu. A o gospođici Nives mislim sve najbolje. Ono što mogu reći, a što sam shvatio tijekom druženja tu večer s njom, da je ona izuzetno pametna i moram iskreno reći da me iznenadila svojim razmišljanjima i svojim stavovima. Nakon razgovora s njom mogu reći da je njezin dobar izgled i inteligencija odličan spoj. Nives je izuzetno pozitivna osoba – zaključio je oduševljeno intendant HNK Osijek, Božidar Šnajder za portal Scena.hr.
Redatelj predstave ‘Vitez slavonske ravni’ je Dražen Ferenčina, dramatizaciju i dramaturgiju potpisuje Ana Prolić. Autor glazbe je Igor Karlić. Premijera predstave će biti će 9. prosinca ove godine, a reprize su 10. i 12. prosinca. (gm, sž).

Foto: Ilustracija, Scena.hr, Press

comment closed