fbpx

Miss Supranational Eni Šukunda o obitelji, izboru ljepote i planovima

Za Scenu Eni Šukunda…

Lijepa Eni voli plivanje, igra šah, a obrazovanje joj je jako važno

– Izuzetno se veselim svjetskom izboru u Poljskoj – rekla je nova Miss Supranational Hrvatske za portal Scena.hr. Eni Šukunda iz Siska prije tri dana osvojila je laskavu lentu Miss Supranational Hrvatske.

Eni Šukunda

A krajem godine predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru. Lijepa misica kaže kako puno ulaže u svoje obrazovanje. Studentica ekonomije ističe da je zato posebno veseli stipendija sveučilišta Nikola Šubić Zrinski, koju je osvojila kao pobjednica izbora. Eni se u slobodno vrijeme bavi plivanjem, a posebno joj dobro ide igranje šaha.

Eni Šukunda– Dolazim iz obitelji šahista. Do 15. godine amaterski sam nastupala na šahovskim turnirima – otkrila je misica. Lijepa Eni ima i poslovne planove te priprema projekt za kućne ljubimce.
– Želja mi je otvoriti web trgovinu – naglasila je. Eni ima veliku obitelj koja joj je velika podrška. Izbor Miss Supranational Hrvatske održao se i ove godine u Novalji, a izbor je podržao i gradonačelnik Novalje Ante Dabo.

Ante Dabo, Sanja, Tamara

Osim lijepih finalistica, pažnju su plijenile i voditeljice Ana Batarelo i Vjekoslava Bach. Za fantastičan styling voditeljica i vlasnica licence Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić pobrinuo se butik Diamond iz Pitomače, a za frizure i sjajan make up Brilliantina team i Francesca Kajfež.

Ana Batarelo, Vjekoslava BachPodsjetimo, prvi Miss Supranational Hrvatske održan je lani. Prva pobjednica izbora bila je Petra Bojić, koja se istaknula svojom latino ljepotom te je branila boje naše države u prosincu u Poljskoj na svjetskom izboru.

Foto: Press – Josip Čekada, Tomislav Beroš