Miss Supranational Eni Šukunda o obitelji, izboru ljepote i planovima

Za Scenu…

Lijepa Eni voli plivanje, igra šah, a obrazovanje joj je jako važno

Eni Šukunda

Eni Šukunda– Izuzetno se veselim svjetskom izboru u Poljskoj – rekla je nova Miss Supranational Hrvatske za portal Scena.hr. Eni Šukunda iz Siska prije tri dana osvojila je laskavu lentu Miss Supranational Hrvatske. A krajem godine predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru. Lijepa misica kaže kako puno ulaže u svoje obrazovanje. Studentica ekonomije ističe da je zato posebno veseli stipendija sveučilišta Nikola Šubić Zrinski, koju je osvojila kao pobjednica izbora. Eni se u slobodno vrijeme bavi plivanjem, a posebno joj dobro ide igranje šaha.
– Dolazim iz obitelji šahista. Do 15. godine amaterski sam nastupala na šahovskim turnirima – otkrila je misica. Lijepa Eni ima i poslovne planove te priprema projekt za kućne ljubimce.
– Želja mi je otvoriti web trgovinu – naglasila je. Eni ima veliku obitelj koja joj je velika podrška. Izbor Miss Supranational Hrvatske održao se i ove godine u Novalji, a izbor je podržao i gradonačelnik Novalje Ante Dabo.

Ante Dabo, Sanja, Tamara

Ana Batarelo, Vjekoslava BachOsim lijepih finalistica, pažnju su plijenile i voditeljice Ana Batarelo i Vjekoslava Bach. Za fantastičan styling voditeljica i vlasnica licence Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić pobrinuo se butik Diamond iz Pitomače, a za frizure i sjajan make up Brilliantina team i Francesca Kajfež.
Podsjetimo, prvi Miss Supranational Hrvatske održan je lani. Prva pobjednica izbora bila je Petra Bojić, koja se istaknula svojom latino ljepotom te je branila boje naše države u prosincu u Poljskoj na svjetskom izboru.

Foto: Press – Josip Čekada, Tomislav Beroš