fbpx

U akciji povedi Terezu Kesoviju u kazalište izlicitirano 1700 kuna

Licitacija za Terezu Kesoviju završena, a od danas licitacija za društvo Joška Lokasa

Jučer je počela humanitarna akcija Kazalište sa srcem kojom Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u partnerstvu s Hrvatskom lutrijom i 20 osoba iz javnog života, pomaže u popravku bolničkih uređaja bolnice u Petrinji. Prva osoba iz javnog života za koju je licitacija otvorena jučer, za Terezu Kesoviju, izlicitirano je ukupno 1700 kuna.

Terezu

Od 1. ožujka svakoga dana na Facebook stranici Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu svi zainteresirani moći će licitirati za jednu od 20 poznatih osoba. Osoba koja u roku od 24 sata ponudi najvišu cijenu te iznos uplati na poseban žiro račun, tu će osobu izvesti 25. ožujka na predstavu Revizor u režiji Sergeja Potapova po Gogoljevoj drami.

– Neopisiv je osjećaj i ogromno zadovoljstvo kada usrećite drugog čovjeka. Dobro je činiti dobro – rekla je Tereza Kesovija na nedavnoj konferenciji za medije objašnjavajući zašto je pristala sudjelovati u humanitarnoj akciji Kazalište sa srcem.

A od danas, 2. ožujka sve do sutra svi zainteresirani mogu licitirati za društvo Joška Lokasa na predstavi Revizor 25. ožujka.

IBAN posebnog računa:
Privredna banka Zagreb
HR1723400091511121116,
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Na žiro račun možete uplatiti donacije bez obzira sudjelujete li u aukciji ili ne.

Foto: Press – HNK Zagreb