fbpx

Advent – ušetajte u božićnu bajku

Trsatska gradina…

Advent – Najbolje od božićne bajke na Trsatskoj gradini tek slijedi!

Advent– Postoje dobri razlozi zašto se prosinac naziva jednim od najradosnijih mjeseci u godini, a Advent na Gradini ovog vikenda donosi njih nekoliko. Posjetitelje koji će ove subote, 14. prosinca ušetati u božićnu bajku na vrhu grada očekuje zabavna glazbena večer. Obrade nekih od najpoznatijih pop i rock hitova izvodit će Daniel Beni i Damjan Brnić, svestrani dvojac koji je inače dio stalne postave poznatog D’Beni banda. Kroz svoj glazbeni put uspješno kroče već godinama, a ovog će se puta predstaviti u akustičnoj varijanti s dvije gitare! Svirka počinje u 19.00 sati, a uz dobru glazbu odlično će se sljubiti raznolika ponuda s adventskih kućica – poručuju organizatori.
AdventNedjelja je dan kao stvoren za uživanje u božićnom duhu, a 15.12. pravu glazbenu poslasticu spremaju solisti Male škole pjevanja te dječjeg zbora Tratinčice i Male tratinčice iz Kreativno-edukativnog centra Glazbeni vrtuljak. Klinci i klinceze od 11.30 sati izvodit će prigodne blagdanske pjesme, a predstavit će se i s popularnim pjesmama koje su uvježbavali sa svojim vokalnim mentorima i voditeljicama. U 18.00 sati stižu veseli gosti ovogodišnjeg Adventa – Djed Mrazovi Gradske glazbe Trsat, a izvodeći svoj božićni repertoar na puhačkim instrumentima unijet će pravu blagdansku atmosferu među zidine kaštela! U večernjim satima slijedi Advent DJ Session uz DJ-a Pone koji će rasplesati posjetitelje adventskog parka.
– Kao i svakog vikenda do Božića, u popodnevnim satima stiže djedica kojeg mališani s nestrpljenjem očekuju! U 17.00 sati, u subotu i nedjelju, Djed Mraz smješta se u svoju zimsku rezidenciju u Spilji i spremniji je nego ikad čuti sve male i velike božićne želje. Najljepše blagdanske uspomene moći će se zabilježiti kroz foto-objektiv iza kojeg stoji stručno oko iz foto studia Kurti, a koje će posjetitelji moći ponijeti u obliku prigodne čestitke – pozivaju organizatori.

Foto: Press