fbpx

Valentinovo Fever by Marija Husar!

Za Valentinovo…

Valentinovo– Iznimno sam sretna što ponovo mogu najaviti sada već tradicionalno druženje u Hypo centru. Valentinovo ima posebno mjesto u mom srcu. To je dan kada slavimo ljubav, a ja sam stvarno počašćena što već četvrtu godinu zaredom zajedno sa mojim dragim prijateljima i kolegama stvaramo jednu posebnu čaroliju koja ostaje u srcima mjesecima – rekla je Marija Husar.
Glazbenica Marija Husar poziva nas na neobično glazbeno putovanje. U samom srcu Zagreba na Valentinovo nas očekuje prava glazbena groznica. ValentinovoValentinovo Fever koncert je koji se ne propušta ni ove godine. U petak 14. veljače od 20 sati u zagrebačkom Hypo centru Marija Husar zajedno sa svojim gostima odvest će nas na jedinstveno glazbeno – gastro putovanje. Valentinovo Fever četvrto je izdanje glazbene ljubavne priče Marije i njenih prijatelja koje nam ove godine donosi brojna iznenađenja.
Nakon tri vrlo uspješne godine i sjajnih interpretacija vrsnih umjetnika, Marija je ove godine napravila mali odmak i priprema malo drugačije ljubavno putovanje za sve posjetitelje.
– Ove godine koncert smo nazvali Valentinovo Fever, a pjesme koje ćemo izvesti sigurno će dignuti sve na noge. Riječ je o pjesmama iz poznatih mjuzikala i mjuzikl filmova koji će u izvedbama mojih prijatelja i sjajnog benda zasigurno učiniti ovaj dan posebnim. Slavimo ljubav zajedno s dragim osobama, prijateljima, obitelji. Nije važno je li Vam srce zauzeto, važno je da smo barem jednu noć svi zajedno na istoj ljubavnoj frekvenciji i da Marija Husarnapunimo srca i baterije pozitivnim mislima i veseljem – dodaje Marija.
Marija Husar glazbenica je rođena u Zagrebu 1975. godine. Bogatu glazbenu karijeru započela je još kao djevočica u zboru Zvjezdice gdje stiče neizmjerno glazbeno iskustvo i znanje. 1995. zajedno sa sestrom Ivanom, Martinom Šritof i Majom Vučić osniva vokalni kvartet Divas u kojem ostaje do 2005. nakon čega započinje samostalnu pjevačku karijeru. Album Familija izdaje 2007. godine. Dobitnica je diskografske nagrade Porin, te sudjeluje u mnogim humanitarnim projektima i akcijama. Live album Čarobna ljubavna priča izdaje 2011.
All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili u sustavu Entria (www.entrio.hr ).

Foto: Press Scena.hr