fbpx

Zlatko Cico Kranjčar novi je trener GNK Dinamo!

Zagreb…

Gospodine Kranjčar, dobro došli kući, GNK Dinamo

– Novi trener GNK Dinamo je naš bivši igrač, trener i hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar – objavili su na svojoj službenoj stranici iz GNK Dinamo.
Nakon što je potvrđena vijest iz kluba Al Nassr, Saudijska Arabija, da je Zoran Mamić potpisao jednogodišnji ugovor, danas je na službenim stranicama GNK Dinamo objavljena vijest da je novi trener Modrih Zlatko Cico Kranjčar.

Zlatko Cico Kranjčar

– Popularni Cico izuzetno je vezan za Dinamo gdje je počeo svoju karijeru da bi 1974. protiv Hajduka debitirao za prvu momčad. Kao igrač je ostvario sjajne rezultate da bi u istom tonu nastavio i u ulozi trenera. Gospodin Kranjčar tako je za Dinamo igrao 307 utakmica i zabio 125 golova, a bio je ljubimac navijača te jedan od glavnih igrača kod osvajanja legendarnog naslova prvaka Jugoslavije 1982. godine. Tome je, naravno, dodao i dva osvojena Kupa (1980. i 1983.). Nakon igračke karijere vratio se u Dinamo kao trener i vodio Modre do četiri trofeja (dva prvenstva i dva Kupa), a u bogatoj trenerskoj karijeri posebno se ističe i osvojeni naslov prvaka Hrvatske sa Zagrebom 2002. godine. Naravno, između ostaloga bio je i izbornik naše reprezentacije koju je vodio na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. Kako bi rekli naši navijači: kako je dobro vidjeti, ipak se radi o pravom zagrebačkom gospodinu, Vas opet! – piše na stranicama GNK Dinamo.

Foto: GNK Dinamo