fbpx

Predstava Ježeva kućica za stradale u poplavama

Humanitarna izvedba…

Svi sudionici odreći će se svojih honorara, a ukupan prihod od prodaje uzlaznica bit će uplaćen Crvenom križu za pomoć poplavljenim područjima

Ježeva kućicaZagrebačko kazalište lutaka poziva gledatelje na posebnu, humanitarnu izvedbu predstave Ježeva kućica u srijedu 21. svibnja 2014. u 18 sati. Sav prihod bit će uplaćen Hrvatskome Crvenom križu za pomoć poplavljenim područjima.
– U ovim danima kada do nas putem medija stižu strašni prizori poplava u kojima su mnogi ostali bez domova, nužno je da svi udružimo snage i pomognemo ljudima da što lakše prebrode ovu nepogodu. Zagrebačko Ježeva kućicakazalište lutaka stoga se odlučilo odgovoriti na apel Hrvatskog Crvenog križa i održati humanitarnu izvedbu predstave ‘Ježeva kućica’ u režiji Božidara Violića. Svi sudionici odreći će se svojih honorara, a ukupan prihod od prodaje uzlaznica bit će uplaćen Hrvatskome Crvenom križu za pomoć poplavljenim područjima. Cijena ulaznice je 30 kuna pa se pozivaju svi koji to mogu da u srijedu 21. svibnja u 18 sati dođu u Ulicu baruna Trenka 3 te priušte svojoj djeci zabavu na predstavi i spoznaju da su tim malim činom napravili veliko dobro djelo, jer se zajedništvu i solidarnosti uči već od malih nogu – istaknuli su u kazalištu.

Foto: Press