Ivan Rakitić: Nagradu posvećujem supruzi, djeci i roditeljima
Piše: redakcija On 18 lip., 2016 At 09:42 AM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

St. Etienne…

Video

Ivan Rakitić– Razočaravajuće neriješeno, ali smo sad fokusirani na finalnu utakmicu za prolaz u drugo kolo. Sretan sam zbog pogotka i zbog nagrade – napisao je naš reprezentativac Ivan Rakitić na svom službenom profilu na društvenoj mreži.
Nakon utakmice Hrvatska – Češka Ivanu je uručena nagrada za igrača utakmice te je istu posvetio svojoj supruzi, djeci i roditeljima.
– Možda da odmaknemo ovih zadnjih 15 minuta, nažalost gdje su okrenuli utakmicu, ali ja mislim jako pozitivno, jako sam sretan, zadovoljan i ponosan. Ovaj trofej ide za moju ženu, za moju djecu, za moje roditelje koji su uvijek uz mene i ako Bog da, da ih bude još više – rekao je Ivan Rakitić nakon utakmice.
Hrvatska nogometna reprezentacija neriješenim rezultatom 2:2 (1-0) protiv reprezentacije Češke u dvoboju 2. kola skupine D upisala je jedan bod za nastavak borbe u skupini. Uslijed neodgovornih navijača pred sam kraj utakmice došlo je kraćeg prekida utakmice zbog bačenih baklji. Grupnu fazu Hrvatska zatvara 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske, a utakmica počinje u 21,00 sat.

Foto: Društvena mreža Ivan Rakitić
Video: 

comment closed