fbpx

Jedinstven doživljaj uz Singrlice u Karlovcu!

Nizvodno od izvora…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Dođite: A sutra imaju koncert u Lisinskom

SingrliceDjevojke iz vokalnog ansambla sinoć su u Gradskom kazalištu Zorin dom oduševile Karlovčane koncertom ‘Nizvodno od izvora‘!
Singrlice su obožavatelje provele kroz jedinstven doživljaj putovanja tradicionalne glazbe kroz vrijeme, upriličenog kroz zanimljive aranžmane i Singrlicepraćenog moćnim vokalima prekrasnih članica ansambla. Djevojke su se na pozornici pojavile i u dvije različite oprave, a koncertni program sastojao se od dva dijela u sklopu kojih su u prvom dijelu izvedene pjesme s prva dva albuma Singrlica, a u drugom dijelu koncerta Singrlice su publici predstavile nove, do sada neobjavljene pjesme.
Singrlice je pratio i peteročlani live bend, a gosti koncerta bili su: zagrebački ženski etno ansambl ‘Čipkice‘, poznati blues glazbenik i Singrlicesvirač usne harmonike Tomislav Goluban, zagrebački majstor harmonike Miroslav Navračić, solist čuvenog Lada i gajdaš Stjepan Večković te karlovačka umjetnička organizacija Lepeza. Program je vodio poznati radijski i TV novinar Frano Ridjan.

Sutra u Lisinskom
Sutra će u koncertu ‘Nizvodno od izvora’ koji će se održati u dvorani Lisinski moći uživati i Zagrepčani, a najavljeni gosti koncerta su: Blue World Trio (Miroslav Navračić, Emil SingrliceGabrić, Ivan Gazibara), Tomislav Goluban i Stjepan Večković.
Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 30 kuna, a prodaju se na blagajni KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Foto: Elvis Kosina