fbpx

Severina: Najbolji način za povratak tijela u ravnotežu!

MG mivela…

Fotogalerija

SeverinaDnevna doza prirodnog magnezija iz 1l Mg Mivele Severini pomaže u opuštanju mišića nakon vježbanja. Pogledajte u fotogalerji kako Severina svakodnevnom tjelovježbom vodi brigu o svom zdravlju te pravilnom prehranom i unošenjem dovoljne količine Mg Mivele zadovoljava potrebe tijela za vodom, ali ga i opskrbljuje neophodnim mineralom – magnezijem. Održavanje dobre forme i briga o vlastitom zdravlju svakodnevica su s kojima se susreću mnoge pjevačke zvijezde diljem svijeta. Ne čudi stoga što i Severina kao najveća pjevačka zvijezda regije svakodnevnom tjelovježbom vodi brigu o svome tijelu u želji da uvijek bude fizički spremna za svoje brojne dnevne obaveze. Koliko je uspješna u svojoj dugogodišnjoj brizi o vlastitom zdravlju i na koji način je apsolvirala sve elemente vježbanja pokazuju i fotografije na kojima SeverinaSeverina bez ikakvih problema izvodi i najzahtjevnije vježbe poput stoja na glavi, mosta, ali i niza drugih elemenata koji su došli kao logičan slijed dugogodišnje posvećenosti vježbanju i brizi o vlastitom tijelu.
Uz zdravo vježbanje Severina pazi i na prehranu, ali i na unos dovoljne količine tekućine u vlastiti organizam kako tijekom vježbanja tako i u obavljanju svojih drugih brojnih poslovnih obaveza. Pijenjem Mg Mivele, Severina će zadovoljiti potrebe tijela za vodom, ali i opskrbiti ga neophodnim mineralom – magnezijem.  A upravo Mg Mivela predstavlja Severini najbolje rješenje za preporučenu dnevnu dozu magnezija uz blagotvoran učinak na zdravlje, jer magnezij sudjeluje u više od 300 procesa bitnih za pravilno funkcioniranje organizma. Mg Mivela je prirodna mineralna voda s nježnim i osvježavajućim okusom, te za razliku od nekih drugih voda bogatih magnezijem, ne sadrži veliku količinu sulfata i ne uzrokuje neželjene, laksativne posljedice na probavu.
SeverinaMagnezij ima veliki utjecaj na funkcioniranje naših organa – on  doprinosi normalnom radu živčanog sustava te normalnim psihološkim funkcijama, poput koncentracije, pamćenja i rasuđivanja. Magnezij u tjelesnoj aktivnosti  igra iznimno važnu ulogu – u stanicama sudjeluje u pretvorbi šećera i masti u energiju  te doprinosi normalnom funkcioniranju mišića uključujući i srce. Naposljetku, naše tijelo stalno se obnavlja i nikada nije kasno započeti s dobrim životnim i prehrambenim navikama, a Severina je najbolji primjer kako unatoč velikom broju obaveza uspijeva uz dobre životne navike uvijek biti u dobroj formi i besprijekornog zdravlja.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=518]