Jacques Houdek oduševio stotine klizačica
By redakcija On 16 ožu., 2018 At 12:34 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Poljakinje otvaranju SP u Ledenoj – Jacques Houdek oduševio stotine klizačica

LedenaKlizačice poljskog tima Ice Fire otvorit će nadmetanje u kratkom programu ISU Svjetskog juniorskog prvenstva u sinkroniziranom klizanju koje danas starta u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Hrvatska reprezentacija, Zagrebačke pahuljice, izvukla je startni broj dva.
Tako je odlučio ždrijeb na kojemu je stotine klizačica iz 16 zemalja svijeta sjajnim koncertom rasplesao i potpuno oduševio Jacques Houdek.
Jacques HoudekKlizački spektakl u Ledenoj kreće svečanim otvaranjem od 17.00 sati, od 17.30 sati na led će već spomenute Poljakinje, a za njima i još 20 ekipa koje su došle u Zagreb. Čast da danas i službeno otvori SP u Ledenoj pripast će Mariji Teresi Samaranch, predstavnici Svjetske klizačke federacije na ovom SP-u i kćeri bivšeg predsjednika Međunarodnog olimpijskog odbora, Juana Antonia Samarancha.
Blagajne Doma sportova otvaraju se sat vremena prije početka natjecanja. U petak od 16.00 sati, a u subotu od 14.00 sati.

Foto: Press

comment closed