fbpx

Lupino: Uz skulpture prvi put poziraju muški modeli

Symbiosis…

Stephan Lupino

– Izuzetno sam zadovoljan što je L’Oeil de la Photographie odabrao i objavio moje radove iz opusa Lupinizam. Za njih trenutno pripremam fotografije na kojima uz moje skulpture poziraju muški i ženski modeli. A po prvi puta muški modeli poziraju uz moje skulpture iz serije koju sam nazvao Symbiosis – rekao je Stephan Lupino za portal Scena.hr.
L’Oeil de la Photographie objavio je prošli tjedan seriju fotografija našeg umjetnika iz opusa Noćni život New Yorka 80-ih. L’Oeil de la Photographie – The Eye of Photography je digitalni dnevni magazin specijaliziran za fotografiju.
Stephan Lupino– Posebno mi je drago ponovno surađivati s njima jer je to najprestižniji digitalni dnevni magazin specijaliziran za fotografiju na svijetu. Ljudi koji stoje iza toga, bili su glavni urednici čuvenog internacionalnog francuskog časopisa Photo u kojima su moji radovima bili i na naslovnicama – dodao je Lupino.
– 23. lipnja slijedi izložba iz opusa Lupinazam na Zrću. Na plaži će biti izloženo pet skulptura i veliki video wall. Izložba će ostati otvorena do kraja ljeta. A 22. srpnja, u sklopu Dance festivala koji je u Šibeniku, će biti otvorenje izložbe u Muzeju grada Šibenika te će po prvi put biti izloženi moji radovi u tom gradu. I treća izložba ovog ljeta će biti u Istri u Bujama – otkrio je Lupino nedavno u razgovoru za portal Scena.hr.
A umjetnik je prošli vikend u Splitu dobio nagradu ‘Za životno postignuće i doprinos modi’.

Muški model: Patrick
Body makeup: Dino Baksa
Foto: Stephan Lupino priv. album