fbpx

Zlatko Dalić: Nema opravdanja, nećemo ih tražiti ni u kiši, ni u suncu

Zagreb…

Ne bojim se rada i izazova, radujem se nadolazećim danima i vjerujem u ono što radimo, kaže Zlatko Dalić

Zlatko Dalić– Pokazat ću igračima što će Grci pokušavati da nam unesu nervozu, da znamo zadržati svoj mir. Potom ćemo na treninzima uvježbavati modele igre. Nemamo mnogo vremena, no bit će prilike za analizu i vježbu za rješenja preko bokova. Nije nam ni potrebno mnogo treninga, igrači su u punom sezonskom pogonu, no potrebno će biti mnogo razgovora – rekao je izbornik Zlatko Dalić.
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko DalićZlatko Dalić održao je konferenciju za medije povodom okupljanja Vatrenih. Vatreni u četvrtak dočekuju Grčku u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a izbornik Zlatko Dalić potvrdio je kako očekuje da svi reprezentativci dođu na okupljanje u dobrom zdravstvenom stanju. Tek Milan Badelj mora na dodatni pregled nakon vikenda i moguće je da Dalić na njega neće moći računati, no prvo će se pričekati precizna dijagnoza.
Na pitanje hoće li kiša ponovno stvarati probleme na Maksimiru, Zlatko Dalić je rekao:
– Jasno je da nam ne bi odgovarao natopljeni teren zbog problema s protokom lopte, ali nema opravdanja, nećemo ih tražiti ni u kiši, ni u suncu, ni u izostancima. Mi svoj posao moramo odraditi. Nećemo se zamarati ni pričama o stožeru, jedino nas zanima Grčka. Prođemo li Grčku, sve će se drugo lako riješiti. Mene moj posao veseli. Ne bojim se rada i izazova, radujem se nadolazećim danima i vjerujem u ono što radimo. Cijeli narod želi plasman na Svjetsko prvenstvo, a ja sam spreman na sve što nas čeka.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez