fbpx

Colin Jackson: Zadar nosim uvijek u srcu!

Zadar…

Gradonačelnik primio Colina Jacksona, sportskog direktora utrke Wings for Life

Colin Jackson– Ovaj događaj je iznimno važan Zakladi budući da nam pruža priliku da prikupljamo novce za jedan plemeniti cilj, a to je istraživanje bolesti leđne moždine. Međutim, želimo s gradovima u kojima se organizira ova utrka uspostaviti partnerski odnos tako da i oni dobivaju, kao punopravni partneri, korist u smislu turističke i sportske promocije. U Zadar se vraćam s velikim veseljem kao vaš prijatelj i Zadar nosim uvijek u srcu – rekao je Colin Jackson.
Colin Jackson, sportski direktor utrke Wings for Life vratio se još jednom u Zadar, gdje ga je u maloj vijećnici primio gradonačelnik Božidar Kalmeta s pročelnikom za kulturu i sport, Radovanom Dunatovom. Jackson je izrazio zadovoljstvo primanjem i time što se utrka Wings for Life ponovno održava u Zadru. Svake godine organizacija je sve bolja, a odaziv trkača sve brojniji, te su pripreme za utrku 2016. godinu odavno u tijeku.
Izrazio je i zahvalnost gradonačelniku s obzirom da svake godine sudjeluje u utrci i time pokazuje da je sa srcem i u potpunosti prihvatio ovaj događaj, kao jedini gradonačelnik koji se službeno prijavljuje na utrku od svih gradova u kojima se Wings for Life trči.
Gradonačelnik Božidar Kalmeta je naglasio kako će Zadar i dalje pružati punu podršku organizacijskom timu u pripremi ovog humanitarnog i sportskog događaja, jer je ovo veliki događaj i za grad.
– Utrka je dobro prihvaćena, popularizirala je trčanje u Zadru. Otvorile su se i neke nove škole trčanja, te vjerujemo da će iz godine u godinu, pored stranaca kojih je vrlo veliki broj, u toj utrci sudjelovati i sve više Zadrana – naglasio je Kalmeta.
Sljedeća utrka se održava 8. svibnja 2016. godine. Očekuje se sudjelovanje do sedam tisuća trkača, a prijave će biti moguće od 1. listopada 2015. godine.

Foto: Press