Colin Jackson: Zadar nosim uvijek u srcu!
Piše: redakcija On 28 ruj., 2015 At 02:22 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zadar…

Gradonačelnik primio Colina Jacksona, sportskog direktora utrke Wings for Life

Colin Jackson– Ovaj događaj je iznimno važan Zakladi budući da nam pruža priliku da prikupljamo novce za jedan plemeniti cilj, a to je istraživanje bolesti leđne moždine. Međutim, želimo s gradovima u kojima se organizira ova utrka uspostaviti partnerski odnos tako da i oni dobivaju, kao punopravni partneri, korist u smislu turističke i sportske promocije. U Zadar se vraćam s velikim veseljem kao vaš prijatelj i Zadar nosim uvijek u srcu – rekao je Colin Jackson.
Colin Jackson, sportski direktor utrke Wings for Life vratio se još jednom u Zadar, gdje ga je u maloj vijećnici primio gradonačelnik Božidar Kalmeta s pročelnikom za kulturu i sport, Radovanom Dunatovom. Jackson je izrazio zadovoljstvo primanjem i time što se utrka Wings for Life ponovno održava u Zadru. Svake godine organizacija je sve bolja, a odaziv trkača sve brojniji, te su pripreme za utrku 2016. godinu odavno u tijeku.
Izrazio je i zahvalnost gradonačelniku s obzirom da svake godine sudjeluje u utrci i time pokazuje da je sa srcem i u potpunosti prihvatio ovaj događaj, kao jedini gradonačelnik koji se službeno prijavljuje na utrku od svih gradova u kojima se Wings for Life trči.
Gradonačelnik Božidar Kalmeta je naglasio kako će Zadar i dalje pružati punu podršku organizacijskom timu u pripremi ovog humanitarnog i sportskog događaja, jer je ovo veliki događaj i za grad.
– Utrka je dobro prihvaćena, popularizirala je trčanje u Zadru. Otvorile su se i neke nove škole trčanja, te vjerujemo da će iz godine u godinu, pored stranaca kojih je vrlo veliki broj, u toj utrci sudjelovati i sve više Zadrana – naglasio je Kalmeta.
Sljedeća utrka se održava 8. svibnja 2016. godine. Očekuje se sudjelovanje do sedam tisuća trkača, a prijave će biti moguće od 1. listopada 2015. godine.

Foto: Press

comment closed